ENGIE: Noua Hotarare IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor din Romania!

ENGIE Noua Hotarare IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor Romania

ENGIE, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica si gaze naturale pentru romanii din intreaga tara, ii anunta in mod oficial pe oameni in legatura cu o decizie pe care a luat-o cu privire la serviciile Ajusto, care sunt disponibile acum inclusiv in cadrul aplicatiei LIDL Plus, pentru oamenii interesati.

ENGIE explica mai jos faptul ca incepand cu data de 1 iunie sunt disponibile aceste servicii inclusiv in cadrul aplicatiei LIDL Plus, iar daca utilizam codul disponibil acolo pentru a contracta serviciile, vom beneficia de o reducere de 15% pentru montarea de produse electronice si electrocasnice folosind serviciul.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la ENGIE Romania vor sa le ofere tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de servicii de calitate pentru orice fel de nevor ar avea, iar ceea ce vedem mai jos este o dovada a modului in care poate fi realizat acest lucru in mod oficial pentru cei interesati.

ENGIE Romania are pe website-ul sau lista completa de servicii pe care le ofera prin Ajusto, dar deasemenea are si un website dedicat acestui serviciu, asa ca putem sa intram inclusiv acolo pentru a vedea ce fel de servicii ne sunt puse la dispozitie, si cum putem profita cel mai bine de ele, daca dorim asta.

Ajusto se ocupă de micile tale lucrări de acasă pentru ca tu să ai mai mult timp liber pentru cei dragi. De la 1 iunie găsești serviciile Ajusto și în aplicația Lidl Plus, iar dacă folosești codul promo disponibil, te poți bucura de o reducere de -15% pentru montarea de electronice și electrocasnice. Salvează codul din aplicație și introdu-l pe www.ajusto.ro la plasarea comenzii pentru serviciul dorit.