Insula Iubirii: Antena 1 SURPRINDE, Anuntul pentru Milioane de Romani din Tara

Insula Iubirii Antena 1 SURPRINDE Anuntul Milioane Romani Tara

Insula Iubirii este cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, cu milioane de oameni care urmaresc cu mare atentie tot ceea ce se intampla in cadrul emisiunii, iar pentru ei, cei de la Antena 1 au decis sa creeze o competitie speciala, al carei premiu este un weekend romantic cu persoana iubita.

Insula Iubirii ne ofera posibilitatea de a castiga acest weekend romantic prin simpla oferire a unor informatii cu privire la cuplul care va ramane impreuna la finalul emisiunii, iar asta deoarece daca ghicim, avem sansa de a castiga unul dintre weekend-urile romantice oferite de catre trustul de televiziune acum.

Separat de asta, Insula Iubirii continua cu multe controverse in aceasta perioada, iar asta pentru ca exista foarte multe discutii aprinse intre ispite si cuplurile pe care trebuie sa le cucereasca, iar intre toata lumea apar conversatii nu tocmai usoare, mai ales ca ispitele reusesc sa faca si cuceriri mari.

Insula Iubirii continua si saptamana aceasta cu doua emisiuni care vor fi transmise de catre cei de la Antena 1, interesul fiind extrem de mare din partea romanilor din toata tara, mai ales ca vorbim despre una dintre cele mai cunoscute si importante serii de televiziune, care se desfasoara la ora actuala in tara.

Ema a răbufnit în online, după ședința foto dintre ispita Daria și iubitul ei, Răzvan. Ce a spus concurenta despre acțiunile iubitului său. Crezi că vor rămâne împreună Ana-Maria și Marius ? Spune-ne pe ce cuplu pariezi că iubește și nu lasă, și poți câștiga un weekend romantic. Detalii neștiute din trecutul ispitei Roxana de la Insula Iubirii! Ce a făcut, atunci când avea doar 18 ani.