Raiffeisen Bank: Masurile IMPORTANTE Luate Saptamana Aceasta in Romania

Raiffeisen Bank Masurile IMPORTANTE Luate Saptamana Aceasta Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante institutii financiare din tara noastra, a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani cu privire la masurile importante pe care le-a luat saptamana aceasta. Vorbim despre decizii ale celor de la Raiffeisen Bank, care vizeaza grija pentru mediu, un domeniu in care institutia financiara a inceput sa devina din ce in ce mai activa, mai ales dupa veto-ul dat de Austria Romaniei pentru aderarea la Spatiul Schengen.

Raiffeisen Bank a creat acum cateva luni un mecanism special prin care romanii pot afla care este amprenta de carbon generata de folosirea serviciilor bancare pe care le primesc de la banca in fiecare luna. Ducand mai departe aceasta idee, cei de la Raiffeisen Bank au creat o sectiune speciala in cadrul aplicatiei Raiffeisen Smart Market, in care afiseaza informatii cu privire donatii pe care le putem face pentru sustinerea mediului inconjurator.

Raiffeisen Bank: Masurile IMPORTANTE Luate Saptamana Aceasta in Romania

Raiffeisen explica in mod oficial in cadrul acestei aplicatii ceea ce se intampla cu privire la modalitatile prin care putem contribui pentru la protejarea mediului inconjurator. Grija pentru mediul este extrem de important, iar asta nu doar in Romania, si Raiffeisen Romania deruleaza diverse initiative in mai multe tari in care isi desfasoara activitatea, pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon, oferind acelasi lucru inclusiv in Romania acum.

Raiffeisen Romania are si pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce pot face romanii pentru a proteja mai bine mediul inconjurator, si orice fel de actiuni pot fi extrem de benefice pe termen lung. Raiffeisen face deasemenea diverse actiuni pe cont propriu pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon si a reduce impactul global pe care-l are activitatea sa, toate aceste masuri fiind extrem de importante pe termen lung pentru planeta.

Raiffeisen Bank ne permite sa instalam aplicatia Raiffeisen Smart Market prin intermediul App Store pe telefoanele cu sisteme de operare iOS si Android chiar in acest moment, daca suntem interesati.