Sony Anunta Lansarea Castilor Premium WF-1000XM5, cat Vor Costa in Romania

Sony Anunta Lansarea Castilor Premium WF-1000XM5 cat Vor Costa in Romania

Sony lansează cele mai bune căști true wireless, WF-1000XM5, noile membre din seria premiată 1000X, care oferă tehnologia de top de anulare a zgomotului,un sunet imersiv de ultimă generație, dar și cea mai bună calitate a apelurilor redată vreodată de un produs Sony. Cu WF-1000XM5 utilizatorii se pot bucura pe deplin de muzica preferată, fără distrageri.

Parteneriat cu artistul global Miguel

Odată cu lansarea căștilor WF-1000XM5, Sony a încheiat un parteneriat cu muzicianul, actorul, compozitorul și artistul Sony Music Entertainment, Miguel, pentru a povesti și ilustra felul în care căștile WF-1000XM5 sunt excelente pentru ascultarea de muzică („For The Music”).

„În calitate de creator și iubitor de muzică, căștile WF-1000XM5 m-au surprins cu adevărat în ceea ce privește sunetul de bas, claritatea și intervalul dinamic general. Mă bucur de posibilitatea de a-mi personaliza și de a-mi crea propriul sunet, iar aceste căști oferă o experiență autentică de ascultare a muzicii,” a declarat Miguel. „În plus, funcția de anulare a zgomotului te scapă de orice sunet nedorit.”

„For The Music” – concepute special pentru muzică

Odată cu lansarea acestui produs, Sony stabilește „For the Music” drept slogan de brand pentru produsele sale audio. Sub această umbrelă, Sony se afirmă drept companie audio de top care conectează creatorii și iubitorii de muzică, având ca scop crearea de experiențe muzicale autentice și transmiterea emoțiilor către fani, prin susținerea viziunii creatorilor mai presus de orice.

Cea mai bună performanță de anulare a zgomotului din toate timpurile

Căștile WF-1000XM5 ridică standardele pentru o audiție fără distragerea atenției, cu o claritate deplină. Datorită expertizei Sony în domeniul muzical, utilizatorii se vor putea bucura de cea mai bună experiență muzicală.

Modelul WF-1000XM5 dispune de tehnologie de ultimă generație pentru a oferi o calitate superioară a sunetului și cea mai bună performanță de anulare a zgomotului de pe piață. Procesoarele de tip Real-time audio și microfoanele de înaltă performanță alimentează driverul Dynamic Driver X, proiectat special pentru reproducerea frecvențelor extinse, a sunetului de bas profund și a vocilor clare. Acestea sunt concepute pentru ca utilizatorii să se poată bucura de un sunet atât de bun încât să se simtă la fel ca într-un studio, alături de artiștii preferați.

Modelul WF-1000XM5 dispune acum de trei microfoane pe fiecare cască, inclusiv microfoane cu feedback dual care îmbunătățesc performanța de anulare a frecvențelor joase. Acesta este cea mai mare evoluție făcută vreodată de Sony în ceea ce privește anularea zgomotului, ce are ca rezultat un sunet ambiental captat cu și mai multă acuratețe.

Dezvoltat recent de Sony, Integrated Processor V2 deblochează potențialul procesorului HD Noise Cancelling QN2e. Combinația unică de tehnologii controlează cele șase microfoane, la nivelul ambelor urechi, pentru a oferi o calitate de anulare a zgomotului fără precedent, care poate fi adaptată pentru a oferi cea mai bună performanță pentru mediul utilizatorilor.

Capacitatea de reproducere a frecvențelor joase a fost, de asemenea, îmbunătățită la modelul WF-1000XM5, datorită noului Dynamic Driver X. În plus, elementele intraauriculare cu izolare a zgomotului ale căștilor sunt realizate dintr-un material unic din spumă poliuretanică, aceasta reducând zgomotul din gama de frecvențe înalte.

Proiectate de experți pentru o calitate uimitoare a sunetului

De la voci mai clare la sunet de bas mai profund, pe noul model de căști WF-1000XM5 totul este ajustat fin pentru a asculta muzică.

Datorită Dynamic Driver X, special conceput pentru reproducerea frecvențelor extinse, modelul WF-1000XM5 le permite utilizatorilor să experimenteze voci mai bogate și mai detaliate. Structura diafragmei combină mai multe materiale diferite pentru interior și margine, obținând note înalte clare și un sunet de bas profund și bogat, cu distorsiuni reduse.

Prin combinarea noului procesor HD Noise Cancelling QN2e cu Integrated Processor V2 de la Sony, modelul WF-1000XM5 încorporează procesarea audio de înaltă precizie pe 24 de biți și amplificarea analogică de înaltă performanță. Rezultatul este o distorsiune redusă și o reproducere audio foarte clară.

Calitatea superioară a sunetului continuă să se afle în centrul designului WF-1000XM5, cu suport pentru High-Resolution Audio Wireless datorită LDAC, precum și DSEE ExtremeTM pentru îmbunătățirea în timp real a conținutului muzical digital compresat. În plus, căștile dispun de 360 Reality Audio, care creează o experiență audio imersivă ce transpune utilizatorii în centrul muzicii redate.

Căștile WF-1000XM5 sunt echipate cu tehnologia de tip head tracking, care asigură o experiență de audiție realistă și imersivă, prin ajustarea automată a câmpurilor sonore pentru a compensa mișcarea capului. Sunetele sunt aliniate cu precizie cu ecranul smartphone-ului chiar și atunci când utilizatorii se află în mișcare, pentru ca aceștia să fie complet captivați de vizionare, prin conectarea la smartphone-uri/servicii compatibile.

Cea mai bună calitate a apelurilor oferită de un produs Sony
Modelul WF-1000XM5 asigură acum cea mai bună calitate a apelurilor oferită până acum de un produs Sony, redând o voce clară în orice situație, indiferent dacă utilizatorii se află la birou, dacă lucrează de acasă sau sunt într-un spațiu public ori expuși unui loc zgomotos.

Datorită algoritmului de reducere a zgomotului bazat pe inteligență artificială, folosirea procesării Deep Neutral Network (DNN) și a senzorilor Bone Conduction, vocea utilizatorilor va fi captată în mod clar și natural chiar și într-un mediu zgomotos. În plus, dacă aceștia se află în aer liber, structura de reducere a zgomotului produs de vânt va minimiza orice zgomot produs de acesta, astfel încât utilizatorii să poată fi siguri că vor fi auziți.

Design confortabil și rafinat

Căștile WF-1000XM5 au fost proiectate având în minte confortul, acestea dispunând de o textură îmbunătățită, lucioasă și oferind o experiență luxoasă, care va face din purtarea căștilor o adevărată plăcere. Forma căștilor este modelată după structura urechii umane, cu un design ergonomic care asigură o fixare sigură și stabilă. În plus, aceste căști sunt cu aproximativ 25% mai mici și cu aproximativ 20% mai ușoare decât modelul anterior (WF-1000XM4), ceea ce le face mai confortabile pentru a fi purtate pentru perioade îndelungate de timp.

Elementele intraauriculare cu izolare a zgomotului sunt fabricate dintr-un material exclusivist care nu numai că îmbunătățește potrivirea, ci și sporește confortul prin reducerea presiunii în ureche, datorită unei forme nou concepute. În plus, căștile sunt disponibile în patru mărimi diferite, inclusiv cea ultra mică SS, astfel încât utilizatorii să poată alege varianta perfectă în funcție de forma urechii lor.

Experiență de ascultare fără cusur

Modelul WF-1000XM5 dispune, de asemenea, de funcția Auto Play pentru o experiență de ascultare fără a fi nevoie de accesarea multor opțiuni. Utilizatorii pot personaliza momentul în care muzica este difuzată în funcție de propriile preferințe, cum ar fi atunci când vor să utilizeze căștile sau când doresc să se bucure de o plimbare, îmbunătățindu-și starea de spirit fără efort. În plus, notificările audio țin la curent utilizatorii cu evenimentele importante, permițând ca telefonul să rămână în siguranță în buzunar. Prin conectarea dispozitivului la Spotify, Endel și Apple Music, utilizatorii pot accesa muzica preferată și scene sonore relaxante pentru ca experiența de ascultare să fie cu adevărat unică . În concordanță cu WF-1000XM5, noul model suportă acum și funcția Auto Play.

Utilizatorii se pot bucura de noi opțiuni de divertisment, dincolo de muzică și filme, datorită faptului că WF-1000XM5 utilizează noi senzori și tehnologia de sunet spațial, pentru a oferi un sunet captivant pentru jocurile de realitate augmentată, cum ar fi „Ingress” de la Niantic. Utilizând tehnologia de tip head tracking, sunetul este transmis din direcții diferite pentru a se alinia perfect cu acțiunea de pe ecran.

Căștile WF-1000XM5 dispun, de asemenea, de funcții populare de la Sony, cum ar fi Adaptive Sound Control și Speak-to-Chat, precum și de Multipoint Connection, care le permite utilizatorilor să asocieze două dispozitive Bluetooth simultan, astfel încât, atunci când primesc un apel, căștile recunosc automat care dispozitiv sună și se conectează la cel potrivit. Conectivitatea nu a fost niciodată mai ușoară, datorită funcțiilor Fast Pair și Swift Pair. În plus, utilizatorii pot controla căștile WF-1000XM5 prin intermediul vocii, cu ajutorul asistentului vocal preferat.

Cu o autonomie a bateriei de până la 8 ore, utilizatorii se pot bucura de ore întregi de ascultare neîntreruptă, iar o încărcare rapidă de 3 minute asigură până la 60 de minute de redare. În plus, tehnologia Qi oferă o încărcare wireless ușoară.

Căștile au un rating IPX4 ce le oferă rezistență la apă, astfel încât stropii și transpirația nu vor împiedica utilizatorii să se bucure de muzică, nici măcar atunci când merg prin ploaie.

Proiectate cu grijă față de mediul înconjurător

WF-1000XM5 utilizează materiale plastice reciclate și adoptă materialul original de hârtie Original Blended Material de la Sony pentru ambalaj. Original Blended Material este un material de hârtie ecologică, fabricat din bambus, fibre de trestie de zahăr și hârtie reciclată post-consum.

Preț și disponibilitate

Modelul WF-1000XM5 va fi disponibil începând cu luna august 2023, la un preț de aproximativ 1581 de lei.