Volodimir Zelenski Anunta Noi Atacuri Ale Armatei Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski a anuntat in cursul serii trecute o serie de noi atacuri ale armatei Ucrainiene impotriva Rusiei, iar asta pentru ca recentele atacuri lansate de catre rusi nu vor ramane fara raspuns, dar presedintele Ucraine nu a dat mai multe detalii cu privire la planurile sale.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre curajul soldatilor ucrainieni, sau coridorul de transport pentru cereale, cel din al carui pact a iesit Rusia, tara atacand acum porturile din care sunt transportate aceste cereale, pentru ca Ucraina sa nu poata genera venituri de pe urma lor.

“Am ținut un format special al ședinței personalului. Ne-am concentrat mai ales pe problemele din prima linie. Au fost rapoarte de la comandantul șef, comandanții direcțiilor principale și șeful Direcției Principale de Informații.

O atenție maximă este acordată acelor zone în care avansăm și celor în care forțele ucrainene sunt în defensivă. În toate zonele, prima sarcină este de a distruge pe cât posibil ocupanții, echipamentele, proviziile, depozitele și sediul lor. Rusia trebuie să piardă în fiecare zi – asta e corect.

Și le mulțumesc tuturor războinicilor noștri care asigură acest lucru: tuturor soldaților, marinarilor, subofițerilor, sergenților, ofițerilor și generalilor noștri. Este foarte important ca forțele noastre de apărare și securitate, întregul nostru stat, să lucreze ca o singură echipă de dragul apărării.

La ședința personalului, desigur, discutăm pe larg toate problemele legate de protecția împotriva terorii rachetelor și dronelor rusești. Protecția oamenilor noștri, a orașelor noastre, a porturilor noastre, a coridorului de cereale al Mării Negre. Pregătim răspunsuri puternice la atacurile teroriștilor ruși.

Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care fac Ucraina mai puternică! Glorie Ucrainei!

Întâlnire despre exportul produselor noastre agricole. Credem în acordul cu Comisia Europeană, dar ne pregătim pentru orice dezvoltare.

Poziția noastră este clară: blocarea exporturilor de terenuri după 15 septembrie, când restricțiile relevante încetează să se aplice, este inadmisibilă în orice fel. Suntem în legătură cu toate părțile interesate pentru a găsi o soluție care să se potrivească tuturor.”