WhatsApp Lanseaza Oficial o SCHIMBARE pe iPhone si Android, ce-ti Pune in ATENTIE!

WhatsApp Lanseaza Oficial SCHIMBARE iPhone Android Pune ATENTIE

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de oameni care o folosesc in lumea intreaga de pe iPhone si Android, a decis sa anunte in mod oficial lansarea unei noi si foarte importante schimbari. Vorbim despre un nou canal oficial de comunicare pe care WhatsApp ni-l pune la dispozitie chiar in cadrul aplicatiei pentru telfeoane, astfel ca putem sa aflam mai multe informatii oficiale despre platforma, direct de la companie.

WhatsApp aduce in atentia noastra faptul ca multumita acestui canal oficial de comunicare, putem sa descoperim mai usor informatii despre functiile pe care aplicatiile pentru iPhone si Android ni le ofera. Dupa cum prea bine stiti deja, WhatsApp este o platforma cu aplicatii foarte complexe, care ne pun la dispozitie o gama extrem de variata de functii, pe care le putem folosi zi de zi, si e important sa stim despre toate dintre ele, plus cum ne ajuta.

WhatsApp Lanseaza Oficial o SCHIMBARE pe iPhone si Android, ce-ti Pune in ATENTIE!

WhatsApp Messenger ne arata in clipul video de mai sus cum functioneaza aceasta schimbare, canalul oficial de comunicare putand fi accesat de catre orice persoane direct de pe telefoanele iPhone si Android. Schimbarea pe care cei de la WhatsApp Messenger o ofera este implementata in cea mai recenta versiune a aplicatiilor pentru telefoane, deci nu trebuie sa faceti ceva pentru a o vedea, sau a va bucura de ceea ce ne ofera incepand de chiar acum.

WhatsApp va afisa o notificare pe telefoane in momentul in care avem instalata in ele versiunea care contine acest nou canal de comunicare, astfel ca trebuie doar sa o accesam pentru a vedea informatiile. Pana atunci, WhatsApp Messenger ne ofera posibilitatea de a accesa informatii similare prin intermediul sectiunii in care putem vedea statusuri, asa ca merita sa ne uitam cu mare atentie la toate informatiile care ne sunt puse la dispozitie.

WhatsApp Messenger pregateste si alte modificari importante pentru aplicatia pe care o folosim pe iPhone si Android, ele urmand a fi oferite in viitor, pe masura ce vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite in mod oficial.