McDonald’s Surprinde TOTAL Romanii, ce Decizie a Luat pentru Cartofii Prajiti

McDonalds Surprinde TOTAL Romanii Decizie Luat Cartofii Prajiti

McDonald’s, unul dintre cele mai mari lanturi de tip fast-food din Romania, a decis sa-i surprinda total pe romanii din toata tara cu o decizie luata pentru cartofii prajiti, iar asta pentru ca ne aduce in atentie ceea ce a facut cu ocazia Drive-Thru Day in Romania, in zeci de restaurante din diverse colturi ale tarii.

McDonald’s ne arata mai jos suportul special pentru cartofi prajiti pe care l-a oferit gratuit romanilor care au trecut pe la restaurantele care au Drive-Thru si au comandat aceste produse, nu mai putin de 20.000 de astfel de suporturi fiind oferite oamenilor din toata tara, ceea ce a surprins total foarte multa lume.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la McDonald’s Romania au decis sa ofere acest suport special pentru cartofi prajiti doar in cursul zilei de 24 iulie in restaurantele de tip Drive-Thru din Romania, fiind o ocazie pentru multi romani sa descopere ceea ce le poate face viata mai usoara cand cumpara aceste produse.

McDonald’s Romania are in mod constant idei de acest gen, pentru a le permite romanilor sa se bucure de noutati care au menirea de a le imbunatati experienta cand cumpara produsele companiei, astfel ca nu este exclus sa vedem alte surprize de acest gen in viitor oferite de catre lantul de produse de fast-food.

Ne-am gândit la tine și la interiorul mașinii, așa că doar azi ai din partea casei un suport pentru cartofi când comanzi un Meniu Maxi la McDrive. In cadrul acestei Campanii, McDonald’s ofera in total 20,000 de Premii constand in suporturi de cartofi prajiti.