In SECRET, WhatsApp face SCHIMBARI Majore in Telefoanele iPhone si Android

In SECRET WhatsApp face SCHIMBARI Majore Telefoanele iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi la nivel global, peste 2 miliarde care folosesc platforma de pe iPhone si Android, a decis sa implementeze in secret in cadrul aplicatiilor o serie de instrumente de siguranta legate de numerele de telefon necunoscute care ne contacteaza.

WhatsApp vorbeste mai jos despre aceste instrumente de siguranta, iar imaginea este cat se poate de sugestiva, si totul pentru ca vorbim despre integrari care au menirea de a ne face experienta de folosire a platformei mult mai sigura, toate optiunile fiind pregatite de oferite pentru Android si iPhone.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, WhatsApp Messenger s-a gandit sa implementeze totul, pentru ca in situatia in care ne contacteaza un numar de telefon necunoscut cu care nu dorim sa vorbim, sa avem la indemana optiuni rapide pentru a bloca interactiunea, totul fara ca noi sa ne punem in pericol.

WhatsApp Messenger lucreaza in secret la aceste modificari pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca ele sunt implementate exclusiv in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru telefoane, deci un numar limitat de persoane o poate testa, insa la un moment dat va fi lansata si in mod public pentru noi.

In SECRET WhatsApp face SCHIMBARI Majore Telefoanele iPhone Android instrumente siguranta

Instrumente de siguranță, iată ce puteți face. Când primiți mesaje de la un expeditor necunoscut, puteți efectua oricare dintre aceste acțiuni. Ei nu vor fi anunțați dacă o faci. Blocați contactul: nu vă vor putea trimite mesaje sau suna.

Raportați contact: Mesajele vor fi partajate cu WhatsApp. Rămâneți în siguranță în chat: numele și fotografiile sunt stabilite de expeditor. WhatsApp nu verifică aceste informații. Număr de telefon: asigurați-vă că codul de țară al numărului pare familiar.