Volodimir Zelenski: Intalniri Operationale foarte Importante pentru Razboi

Volodimir Zelenski Intalniri Operationale foarte Importante pentru Razboi

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial faptul ca a avut parte de o serie de intalniri operationale foarte importante legate de razboiul din Ucraina, iar asta pentru ca el a discutat cu liderii armatei sale despre ceea ce se intampla in momentul de fata pe frontul cu Rusia, o problema foarte serioasa.

Volodimir Zelenski explica mai jos care este situatia prin care trece armata Ucrainei in momentul de fata, iar asta pentru ca este nevoie de mult mai multe pentru ca tara sa poata continua ritmul luptelor de pana la ora actuala, ceva ce nu trebuie neglijat.

“Dniprovshchyna, Mykolaiv și Ochakiv… Acum este Odesa noastră. Am avut onoarea de a felicita medicii și asistentele ucrainene, medicii de primă linie pentru vacanța lor profesională de astăzi. Premiat cel mai bun.

Dar sunt recunoscător tuturor – tuturor celor care rămân în orașele și satele noastre, în zonele din prima linie, care lucrează în prima linie, de care depinde cu adevărat viața Ucrainei.

Dimineața, a petrecut Stavka. Ca întotdeauna, s-au discutat problemele cheie ale apărării noastre, ale protecției cerului și orașelor noastre. Mykolaiv – multe probleme care trebuie rezolvate pentru oameni. În special, în spitalul regional.
Ochakiv – mulțumim medicilor noștri care lucrează acolo.

Sunt adevărați eroi! Odesa – o conversație importantă a avut loc în prezența ministrului Sănătății cu Tetyana Ostashchenko, comandantul Forțelor Medicale ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Despre problemele care sunt de mare îngrijorare pentru medicii noștri de luptă, soldații noștri.

Căutăm sisteme de apărare aeriană pentru a proteja Odesa, întregul nostru Sud. Și le mulțumesc tuturor celor din lume care s-au alăturat acestei lucrări alături de noi. Mulțumim tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Glorie Ucrainei!

Dimineața a început cu lucrări în regiunea Nipro. A condus o Stavka în deplasare. Situația de pe front, cursul acțiunilor noastre ofensive și defensive, date de informații. Ca întotdeauna, mare atenție la furnizarea de muniție trupelor.

Eficacitatea utilizării sistemelor de apărare aeriană existente și întărirea scutului aerian, ținând cont de furnizarea de la parteneri. O inspecție completă a TCC se apropie de sfârșit: 11 regiuni sunt sub control special.

Astăzi am avut și ocazia să-l felicit pe comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhnyi (s-a născut pe 8 iulie) și pe comandantul Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei Oleksandr Syrskyi (s-a născut la 8 iulie) 26 iulie) cu la mulți ani.

A fost premiat generalului Zaluzhny cu o armă de foc de marcă. El i-a oferit generalului-colonel Syrsky o imagine care reflectă isprava soldaților ucraineni și respectul pentru ei.”