WhatsApp: AVERTISMENTUL pentru Telefoanele Android, ce NU ai Stiut!

WhatsApp AVERTISMENTUL Telefoanele Android NU Stiut

WhatsApp a decis in mod oficial sa transmita un avertisment extrem de serios pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar asta pentru ca utilizatorii lor trebuie sa stie ceea ce a decis sa ne spuna platforma de mesagerie cu privire la aplicatiile pe care le folosim pentru a comunica cu diverse persoane din cadrul platformei chiar acum.

WhatsApp explica mai jos faptul ca daca vedem in aplicatie un avertisment precum cel din mesaj, atunci trebuie sa stim ca e posibil sa folosim o versiune neautorizata a aplicatiei de mesagerie, fiind deasemenea oferite si explicatii cu privire la modalitatea rapida prin care putem face trecerea catre o versiune oficiala a aplicatiei.

Despre avertismentul Google „Această aplicație este falsă…”

Dacă ați primit acest avertisment Play Protect de la Google, probabil că utilizați o versiune neautorizată și neoficială a WhatsApp. Din cauza problemelor de securitate, Google poate dezactiva și dezinstala aceste aplicații.

Aplicațiile neoficiale WhatsApp sunt versiuni modificate dezvoltate de terți și încalcă Termenii și condițiile noastre. Nu acceptăm aceste aplicații, deoarece vă pun în pericol confidențialitatea, securitatea și siguranța.

Dacă le utilizați, nu există nicio garanție că informațiile dvs. vor fi în siguranță. Este posibil ca mesajele sau datele dvs., cum ar fi locația sau fișierele pe care le partajați, să nu fie private și sigure.

Cum să comuți la aplicația oficială WhatsApp

Utilizați întotdeauna aplicația oficială WhatsApp. Vizitați site-ul nostru web pentru a descărca WhatsApp sau aplicația WhatsApp Business și reînregistrați-vă numărul de telefon. Aflați cum să vă înregistrați pe Android, iPhone și KaiOS.

Nu putem garanta că istoricul dvs. de chat se va transfera deoarece WhatsApp nu acceptă aplicații neoficiale.

Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență WhatsApp.