Kaufland iti da Bani GRATIS! Ce Trebuie sa Faci pentru a Intra in Posesia Lor!

Kaufland Bani GRATIS Ce Trebuie Faci Intra Posesia Lor

Kaufland a hotarat sa le dea bani gratis romanilor din intreaga tara, iar asta ne arata cat de mult incearca acum compania sa ne ofere surprize pe masura asteptarilor, si totul pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, daca scanam in perioada 31.07 – 13.08.2023, Kaufland Card-urile la casele de marcat, avem sansa de a primi 10 LEI reducere.

Kaufland ne ofera acesti bani pentru o reducer ela urmatoarele cumparaturi pe care le facem, astfel ca daca viitoare cand mergem in magazinele sale si dorim sa cumparam ceva, vom beneficia de un pret mai mic cu 10 LEI, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru oricare dintre romanii care vor sa profite de aceste promotii speciale.

Conform celor de la Kaufland Romania, ofertele care sunt acum disponibile pentru noi, sunt unele dintre cele mai bune, si daca utilizam cardul de fidelitate, putem avea parte de preturi chiar mai mici decat ne asteptam, ceea ce pentru multa lume este exact ceea ce asteapta sa auda, in final, de la lantul de hypermarket-uri.

Kaufland Romania deruleaza aceasta promotie speciala pentru oricare dintre cei care au un Kaufland Card la ora actuala, deci nu trebuie sa facem prea multe pentru a primi unul dintre aceste vouchere, asa ca ramane doar sa decidem daca vrem sa profitam de aceasta campanie speciala, sau nu.

În perioada 31.07-13.08.2023, scanează Kaufland Card la casa de marcat și, la 200 lei acumulați, activezi voucherul în valoare de 10 lei reducere pe care îl poți folosi la primul coș de cumparături de peste 200 Lei. Voucherul trebuie activat în aplicație ori pe pentrumine.kaufland.ro pentru a funcționa la casa de marcat.

Bucură-te de vouchere de reducere cu Kaufland Card în fiecare săptămână! Scanează-l la casa de marcat și rămâi mereu conectat la cele mai bune oferte!