Ce iti Cere WhatsApp sa faci pe iPhone si Android pentru a Vorbi in Siguranta

Ce Cere WhatsApp faci iPhone Android Vorbi Siguranta

WhatsApp a decis in mod oficial sa le faca milioanelor de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume o cerere foarte importanta, una despre care ar trebui sa stie oricare dintre cei care folosesc aplicatia de mesagerie pentrua comunica in fiecare zi, iar asta deoarece in atentia tuturor este adus un sistem de protectie.

WhatsApp a implementat un sistem care ne permite sa blocam si sa raportam numerele de telefon ale contactelor de la care nu dorim sa primim mesaje, sau apeluri telefonice, iar asta in conditiile in care exista foarte multi oameni care profita de naivitatea unora, si se folosesc de asta pentru a le fura datele personale, banii, sau pentru a hartui.

Conform celor de la WhatsApp Messenger, raportarea si blocarea numerelor de telefon poate fi facuta extrem de usor, sistemul gandit de catre compania americana fiind unul care merita sa fie in atentia noastra la ora actuala, iar asta deoarece prin intermediul sau ne putem scuti de extrem de multe batai de cap, in final.

WhatsApp Messenger stie foarte bine cat de importante sunt sistemele de acest gen pentru oameni, si incearca in mod constant sa ne ofere doar optiuni cae sa vina in ajutorul nostru, astfel ca ramane sa va decideti daca vreti sa profitati de acest sistem in momentul de fata, sau nu, prioritatea fiind asigurarea securitatii conversatiilor voastre.

Dețineți controlul asupra confidențialității dvs. cu Block and Report. Blocați conversațiile și apelurile nedorite și raportați-le pe cele suspecte pentru dvs. Raportarea ne ajută să creăm o experiență mai sigură și mai bună pe WhatsApp. Eliminați chat-urile și apelurile neutilizate, blocându-le pur și simplu.