Presiune Majora pe Ucraina pentru Inchierea unui Acord de Pace

Presiune Majora Ucraina Inchierea Acord Pace

Ucraina resimte o presiune majora din cauza asteptarilor, aparent, nerealiste cu privire la contraofensiva pe care o deruleaza impotriva armatei ruse in momentul de fata, iar asta pentru ca avansurile sunt minore, soldatii ucrainieni avand dificultati foarte mari in a trece peste liniile de aparare create de catre rusi pe frontul deschis acum.

Ucraina se confrunta cu presiune foarte mare din partea Occidentului pentru a incheia un acord de pace, din moment ce contraofensiva din sudul tarii se dovedeste a fi un mare esec, astfel ca in lipsa unor victorii majore si a eliberarii unor regiuni vaste ale teritoriilor ocupate, Volodimir Zelenski ar putea fi constrans sa renunte la cele pierdute.

“Așteptările contraofensive „nerealiste” creează presiune asupra Ucrainei pentru a începe negocierile de pace. Aşteptările iniţiale „nerealiste” ale Occidentului cu privire la contraofensiva Ucrainei contribuie acum la presiunea tot mai mare asupra Kievului din partea unora din Occident pentru a începe discuţiile de pace cu Rusia, a declarat CNN pe 8 august, citând oficiali occidentali.

Conducerea occidentală primește evaluări din ce în ce mai „consacrate” cu privire la capacitatea Ucrainei de o descoperire care ar schimba echilibrul conflictului, recunoscând provocările cu care se confruntă trupele ucrainene, au declarat oficialii pentru CNN.”