Vodafone: SCHIMBAREA Importanta Anuntata pentru Clientii din TOATA Romania!

Vodafone SCHIMBAREA Importanta Anuntata Clientii TOATA Romania

Vodafone anunta in mod oficial o schimbare extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia oamenilor este adus in momentul de fata faptul ca, daca beneficiaza de serviciile cartelelor preplatite, atunci au ocazia de a avea beneficiile extraoptiunii de 6 euro la pretul de 5 euro.

Vodafone explica mai jos in ce conditii pot beneficia de aceasta oferta oricare dintre romanii din intreaga tara care vor sa aiba serviciile prepay in propriile telefoane, astfel ca multumita acestor informatii ne putem face o idee cat se poate de clara cu privire la situatia inregistrata, deci stim ce putem sa facem pentru a beneficia de tot.

Conform celor de la Vodafone Romania, aceasta oferta speciala este disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra, asa cum s-a mai intamplat si in trecut, iar ast apentru ca oricare dintre reducerile oferite de obicei, sunt disponibile numai pentru perioade limitate de timp, deci e bine sa avem asta in vedere.

Vodafone Romania stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa profite de promotii de acest gen, asa ca le ofera in mod constant, ele meritand sa fie in atentia noastra, din moment ce ne ofera beneficii atat de multe la preturi foarte mici, chiar daca pentru perioade limitate de timp.

Timpul cu cei dragi este cel mai prețios cadou. Vino la Cartela Vodafone și ai Oferta 6 redusă la 5€ credit în primele trei luni! Pentru a beneficia în continuare de această ofertă, este necesară reîncărcarea cu 6€ credit din luna a doua.