Volodimir Zelenski: Mesaj Important Privind Coruptia cu care se Confrunta Ucraina!

Volodimir Zelenski Mesaj Important Privind Coruptia cu care se Confrunta Ucraina

Volodimir Zelenski critica foarte dur coruptia existenta in Ucraina in momentul de fata, si le transmite tuturor ucrainienilor faptul ca tara trebuie sa treaca printr-o schimbare profunda pentru ca lucrurile sa se indrepte, iar oamenii sa poata beneficia de pe urma muncii pe care o depun multi dintre cei care ar trebui sa lucreze pentru binele lor si in slujba lor.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre angajatii diviziilor de securitate cibernetica ale Ucrainei, care in aceasta perioada trebuie sa respinga un numar mare de atacuri lansate de catre Rusia.

“Mulțumim tuturor celor care ne servesc statul cu calitate, care lucrează pentru stat cu calitate. Ar trebui să existe întotdeauna un rezultat pentru Ucraina. Fiecare zi în față și în spate… Fiecare astfel de zi – cu rezultate – ne aduce victoria mai aproape. Ca și astăzi – cu un rezultat de aplicare a legii pentru Ucraina. Pentru a curăța Ucraina. Știm cu toții că starea noastră trebuie să se schimbe, trebuie să treacă prin transformare.

Și asta înseamnă că cei care lucrează „pentru propriul buzunar” și nu de dragul Ucrainei nu vor ocupa cu siguranță funcții publice sau deputați ai poporului Ucrainei. Orice astfel de afacere va ajunge cel puțin în instanță. Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Glorie Ucrainei!

Când există o conexiune, când conexiunea este bună, este adesea luată de la sine înțeles. Dar, de fapt, este întotdeauna profesionalismul și conștiința unui anumit soldat. Foarte des – eroism real, care nu este imediat vizibil, dar imediat simțit atunci când un astfel de eroism lipsește în luptă.

Astăzi vreau să mulțumesc tuturor soldaților Forțelor de comunicații și securitate cibernetică din Ucraina. Peste 65.000 de astfel de militari servesc în diferite unități ale Forțelor de Apărare și Securitate ale țării noastre.

Și ne amintim că fiecare succes al brigăzilor de luptă și al altor unități, fiecare victorie asupra ocupanților ruși conține întotdeauna un succes personal și o victorie personală a soldaților de comunicații concrete care lucrează pentru aceste brigăzi și victorii care le asigură o comunicare de calitate. Mulțumesc pentru că! Slavă tuturor soldaților noștri de comunicații! Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina!”