DIGI RCS & RDS: Decizia Lunii August si un Anunt IMPORTANT pentru Clientii din Romania

DIGI RCS RDS Decizia Lunii August Anunt IMPORTANT Clientii Romania

DIGI RCS & RDS, de departe unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din toata Romania, a decis sa-i anunte pe clientii din toata tara in legatura cu o decizie pentru luna august, in cursul careia ofera prin FIlm Now o serie de noi filme extrem de interesante, cu detalii mai multe disponibile chiar acum mai jos.

În luna august, Film Now vine cu o selecție explozivă de pelicule captivante și personaje memorabile. Pregătiți-vă să experimentați emoții la cote maxime, într-o călătorie cinematografică plină de acțiune, mister și suspans.

Personaje memorabile și povești incitante se contopesc într-o experiență cinematografică de neuitat, menită să vă ofere momente de divertisment și adrenalină pură. De la aventurile spectaculoase ale Omului-Păianjen și intrigile lumii obscure din “Sfinții din Mafie,” la enigmele infricoșătoare din “Pe urmele ucigașului” și înfruntarea cu răul absolut în “Malignant – Încarnarea răului,” Film Now vă promite o vară memorabilă pe micile ecrane.

Începem duminică, 13 august, la 20:00, cu “Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021).” În această producție de excepție ce a dominat încasările la nivel global cu sume aproape de 2 miliarde de dolari, Tom Holland, Zendaya și Benedict Cumberbatch te vor captiva într-o poveste în care Spider-Man, eroul cartierului, se confruntă cu alegeri aproape imposibile, având nevoie de ajutorul lui Doctor Strange.

În premieră TV, duminică, 20 august, la 20:00, urmărește “Pe urmele ucigașului/ TO CATCH A KILLER (2023).” Shailene Woodley o interpretează pe Eleanor, ofițer de poliție în Baltimore, implicată în urmărirea unui criminal periculos, iar în noaptea de Revelion, descoperirile sale ar putea schimba totul, dar la un cost personal extrem de mare.

Vineri, 25 august, de la 21:35, fii martorul intrigilor din “Sfinții din Mafie/ THE MANY SAINTS OF NEWARK (2021).” Filmul dezvăluie ascensiunea tânărului Tony Soprano într-un oraș marcat de conflicte și rivalități între clanurile mafiote. Într-o lume a obscurității și a secretelor, influența puternică a unchiului său, Dickie Moltisanti, joacă un rol decisiv în transformarea sa într-un lider mafiot puternic.