Ministrul Educatiei: 2 Serioase Anunturi de ULTIMA ORA, ce Spune despre Elevi si Scoli

Ministrul Educatiei 2 Serioase Anunturi ULTIMA ORA Spune Elevi Scoli

Ministrul Educatiei transmite doua foarte serioase anunturi de ultima ora, iar asta pentru ca le vorbeste elevilor din scolile Romaniei despre ceea ce se intampla in unitatile de invatamant, iar asta deoarece Ligia Deca explica in mod oficial ceea ce a fost realizat multumita PNRAS la unul dintre liceele din Constanta.

Ministrul Educatiei vorbeste deasemenea mai jos si despre Olimpiada Internationala de geografie, cea la care elevii romani au obtinut rezultate impresionant de bune, dupa cum puteti vedea si mai jos, Ligia Deca laudandu-i atat pe ei, cat si pe profesorii care i-au coordonat in atingerea acestor rezultate.

“Astăzi, vă împărtășim o poveste despre implementarea PNRAS la Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova, județul Constanța. Aici, eforturile s-au concentrat cu adevărat asupra sprijinirii fiecărui elev într-un mod remarcabil. În plus față de activitățile remediale și atelierele de dezvoltare personală, liceul a organizat și o Școală de Vară care a adus zâmbete și inspirație atât elevilor, cât și părinților.

De la ateliere de literație și gândire critică până la aventuri artistice și învățare prin descoperire, aceste activități nonformale au avut un impact semnificativ. Una dintre cele mai mari realizări vine din povestea a două eleve. Prima, împreună cu mama ei, s-a implicat activ în proiect, consolidându-și legătura cu aceasta, dar și deschizându-și căile către un viitor mai luminos.

Cea de-a doua, cu ajutorul mamei sale, a depășit obstacole și astăzi nu este doar o elevă de succes, ci și un voluntar activ în comunitate. Aceste povești emoționante ne demonstrează că ascultarea atentă și sprijinul real pot schimba vieți. Fiecare copil aduce cu el o poveste unică, iar prin eforturile noastre de a înțelege și susține aceste povești, construim împreună un viitor mai luminos pentru toți.

Locul I pe națiuni pentru România, la Olimpiada Internațională de Geografie desfășurată între 8 si 14 august, la Bandung, Indonezia! Felicitări celor care au făcut posibilă această performanță! Lotul României a fost alcătuit din: Brădățeanu Radu Andrei de la Colegiul Național „Sf. Sava” București – medalie de aur.

Hanganu Daniel Nicolae de la Colegiul Național Iași – medalie de aur; Preda David Ștefan de la Colegiul Național Unirea, Focșani, medalie de aur; Olariu Tudor Sebastian de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, medalie de argint. Coordonatori lot: Prof. Fiscutean Mihaela Cornelia – Colegiul Național Iași;Prof. Fiscutean Dorin – Colegiul Național Iași; Recunoștință tuturor celor care susțin performanța în educație!”