OPPO Reno10 Pro a câștigat premiul EISA CONSUMER SMARTPHONE in 2023

OPPO Reno10 Pro a câștigat premiul EISA CONSUMER SMARTPHONE in 2023

Brandul global de tehnologie OPPO primește premiul “EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024” pentru Reno10 Pro, recent lansat în întreaga Europa. Distincția este acordată de Asociația Expert Imaging and Sound (EISA), o coaliție formată din 59 dintre cele mai renumite publicații de electronice de consum din lume.

Bingo Liu, președintele OPPO Europe, a declarat:

“Suntem foarte bucuroși să primim premiul EISA pentru OPPO Reno10 Pro, unul dintre cele mai recente produse pe care le-am adus pe piața europeană. Câștigarea prestigiosului premiu EISA pentru al patrulea an consecutiv demonstrează dedicarea noastră pentru crearea de dispozitive care să răspundă perfect cerințelor consumatorilor.

Moștenind designul contemporan iconic, precum și capacitățile foto-video remarcabile ale seriei Reno, OPPO Reno10 Pro își propune să ducă experiența fotografierii de portrete la un alt nivel. Este o onoare să fim recunoscuți pentru eforturile noastre de a le permite utilizatorilor noștri să surprinda fiecare moment pretios prin intermediul inovației.”

Paul Miller, președintele EISA, a declarat:

“Cu ecranul OLED curbat cu rată de refresh de 120 Hz, OPPO Reno10 Pro impresionează consumatorii prin calitatea imaginilor redate. Mai mult, procesorul Snapdragon 778G și memoria RAM generoasă de 12GB, permit o performanță impresionantă, ceea ce înseamnă că telefonul este capabil să facă față celor mai solicitante aplicații și jocuri.

Iar când vine vorba de rezistență, se mândrește cu o baterie de 4600 mAh care poate fi încărcată complet în câteva minute cu încărcătorul rapid de 80W de la OPPO.

Reno10 Pro iese în evidență, de asemenea, prin arhitectura cu trei camere foto – o cameră principală de 50MP cu stabilizare optică a imaginii, împreună cu teleobiectivul de 32MP și obiectivul ultrawide de 8MP, care oferă flexibilitatea de a realiza fotografii și videoclipuri uimitoare în orice situație. OPPO a livrat cel mai bun smartphone pentru publicul larg, îmbinând frumusețea cu viteza și versatilitatea.”

OPPO Reno10 Pro este un produs care își propune să ofere o experiență de top în domeniul fotografierii portretelor, consolidându-și poziția de smartphone ideal pentru consumatorii care doresc să surprindă portrete expresive în orice situație, de exemplu, în timpul sezonului estival. Acesta a fost lansat în Europa în iulie 2023 și a fost primit cu interes de consumatori.