WhatsApp face Schimbarea Mult Dorita in Conversatii pe iPhone si Android

WhatsApp face Schimbarea Mult Dorita Conversatii iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori in intreaga lume, peste 2 miliarde, a decis in mod oficial sa faca una dintre schimbarile foarte importante, si foarte asteptate pe iPhone si Android, de catre multi dintre utilizatorii sai, mai exact posibilitatea de a trimite poze is clipuri video in format HD.

WhatsApp a evitat timp de multi ani de zile sa ofere o asemenea optiune pentru cei care folosesc platforma de mesagerie, insa iata ca intr-un final a ajuns la concluzia ca trebuie sa faca si acest lucru, astfel ca avem in sfarsit aceasta optiune, chiar daca ea nu a fost implementata chiar atat de simplu in aplicatie.

Conform explicatiilor pe care WhatsApp Messenger le-a publicat, pentru a putea beneficia de acest sistem, trebuie sa activam optiunea HD pentru poze de fiecare data cand expediem o poza catre orice persoane, astfel ca nu vorbim despre trimiterea automata a pozelor in acest format catre alti oameni.

WhatsApp Messenger a facut totusi un foarte important pas inainte cand vine vorba despre functionalitatea pe care o ofera pentru noi, asa ca merita sa avem in vedere acest lucru extrem de important, si sa ne folosim de aceasta functionalitate, atat timp cat ea este disponibila in mod oficial pentru noi in iPhone si Android.

Vrei să vezi viața în HD? Cozi alegerea de a trimite fotografii HD în chat depinde de tine. Fotografiile HD sunt aici pentru WhatsApp. Alegeți care sunt standard și care sunt în HD. Depinde de tine. Și asta numim o victorie. Alegerea de a partaja în HD vă aparține.