DIGI RCS & RDS: Anuntul de ULTIM MOMENT cu o Decizie Oficiala Luata in August

DIGI RCS RDS Anuntul ULTIM MOMENT Decizie Oficiala Luata August

DIGI RCS & RDS a publicat un foarte important anunt de ultim moment, care vizeaza romanii din toata tara, nu doar clientii sai, iar asta pentru ca incepand cu luna august a dat startul unei campanii numite Back to School, iar in baza ei putem sa beneficiem de portare cu o serie de conditii foarte speciale in tara.

DIGI RCS & RDS vorbeste mai jos despre faptul ca, multumita acestei campanii speciale, putem sa activam abonamentele nelimitat cu periode contractuale de 24 de luni, dar preturi injumatatite in primele 9 luni de zile de abonament, ceva ce vine ca o surpriza extrem de buna pentru noi toti acum.

DIGI RCS & RDS da abonamente cu 9 luni de reducere cu 50%

Puteti vedea ca RCS & RDS are aceasta oferta speciala activa special inainte ca scoala sa inceapa in Romania, adica peste aproape o luna de zile, iar oricare dintre romanii care vor sa intre in reteaua mobila a grupului din Romania, o poate face acum, la preturi preferentiale, pentru o perioada limitata de timp.

RCS & RDS are inclusiv preturi speciale pentru telefoanele care sunt disponibile pentru noi in momentul de fata, achizitia acestora putand fi facuta fie prin magazinul online, fie prin magazinele fizice pe care grupul de telecomunicatii le are in Romania, asa ca decizia va apartine, in final, pentru ce vreti.

La DIGI s-a sunat de Back to School! Portează-te în rețea și plătești la jumătate, tot anul școlar. Alege abonamentul Nelimitat și bucură-te de net și minute infinite la doar 2.5 euro, în primele 9 luni. Poți opta și tu pentru eSIM, cea mai nouă tehnologie prin care te poți conecta la rețeaua mobilă, fără o cartelă fizică.