Ministrul Sanatatii: Recomandari de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani din Toata Tara!

Ministrul Sanatatii Recomandari ULTIMA ORA MILIOANE Romani Toata Tara

Ministrul Sanatatii a publicat o serie de recomandari extrem de importante pentru milioane de romani din intreaga tara, aducand in atentia tuturor ceea ce ar trebui sa faca la ora actuala cand vine vorba despre vaccinarea impotriva unei varietati de afectiuni pentru care exista protectie de acest fel acum.

Ministrul Sanatatii transmite in mod oficial recomandarile de mai jos pentru romanii care vor sa aiba informatii de acest gen la dispozitie in momentul de fata, multi nestiind ce fel de protectie pot sa le ofere copiilor prin intermediul vaccinurilor care sunt disponibile la ora actuala in toata Romania.

“Bolile precum difteria, tetanosul și tusea convulsivă pot avea efecte grave, pe care să le resimțim întreaga viață. Așa că e mai bine să știi, nu să speri că va fi bine. Soluția poate fi o imunizare activă oferită de vaccinul dTpa care este indicat persoanelor începând cu vârsta de 14 ani.

Când vine vorba de difterie, tetanos, tuse convulsivă și poliomielită, e mai bine să știi, nu doar să speri că cel mic o să fie bine. Pentru că e datoria ta să ai grijă de el. Începând cu vârsta de 5 ani, copiilor le este recomandat vaccinul DTPa-VPI care continuă prevenția acestor boli. Pentru sănătatea copilului tău e mai bine să știi, nu să speri că va fi bine.

Mai ales că e datoria ta să ai grijă de el. Începând de la vârsta de 12 luni îi poți oferi protecție împotriva virusurilor rujeolic, urlian și rubeolic. Află cum vaccinarea poate preveni aceste boli grave. HPV poate cauza o serie de afecțiuni grave. Așa că e mai bine să știi, nu să speri că totul va fi bine, iar soluția poate fi o imunizare activă oferită de vaccin.

Acesta se poate face începând cu vârsta de 9 ani. La sugarii de 2 luni, bolile precum difteria, tetanosul, tusea convulsivă, poliomielita, infecția cu Hemophilus influenzae și hepatita B, pot fi prevenite prin vaccinare. Așa că e mai bine să știi, nu doar să speri că bebelușul tău va fi bine.

Bebelușul tău are nevoie de tine încă din prima zi, iar datoria ta e să ai grijă de el. Pentru sănătatea lui e mai bine să știi, nu să speri. Intră pe website, informează-te și întreabă în maternitate despre vaccinarea împotriva tuberculozei (cu vaccin BCG) și împotriva hepatitei B.”