Orange: Decizia de ULTIMA ORA cu o Schimbare Anuntata Milioanelor de Clienti

Orange Decizia ULTIMA ORA Schimbare Anuntata Milioanelor Clienti

Orange ii anunta in mod oficial pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o decizie de ultima ora, care aduce si o schimbare foarte importanta pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre posibilitatea de a folosi un eSIM inclusiv daca suntem clienti PrePay ai grupului de telecomunicatii.

Orange explica in mod oficial mai jos faptul ca multumita tehnologiei eSIM, putem sa renuntam la clasicele cartele de plastic si putem folosi mai multe numere de telefon intr-un singur dispozitiv, acesta fiind unul dintre avantajele majore pe care tehnologia ni le ofera la ora actuala, ceea ce este grozav.

Orange: Decizia de ULTIMA ORA cu o Schimbare Anuntata Milioanelor de Clienti

Cei de la Orange Romania explica pe website cum putem sa activam un eSIM pentru a-l folosi cu telefonul si numarul de telefon, astfel ca exista informatii detaliate legate de modalitatile prin care putem sa beneficiem de tehnologie cat mai rapid si mai usor, ceea ce poate fi de foarte mare ajutor pentru multi romani.

Orange Romania explica si faptul ca utilizarea eSIM este gratuita, deci nu trebuie sa platim ceva pentru a putea avae acest sistem activat in telefonul nostru, dar deste important de stiut ca telefonul trebuie sa fie compatibil cu acest sistem pentru a-l putea utiliza, deci daca nu este, nu ne vom putea folosi de el.

Tehnologia eSIM vine acum și la PrePay. Cu ajutorul ei, te poți conecta digital la rețeaua Orange fără să mai folosești o cartelă SIM clasică. Astfel ai un dublu avantaj: folosești cele mai noi tehnologii și nu mai consumi plastic. eSIM-ul îți oferă posibilitatea de a instala mai multe numere de telefon într-un un singur dispozitiv mobil și să îl activezi pe cel mai potrivit nevoilor tale.