Netflix si Amazon CRITICATE Dur de Starul Adam Driver la Premiera Ferrari

Netflix Amazon CRITICATE Dur Starul Adam Driver Premiera Ferrari

Netflix si Amazon au fost criticate foarte dur de catre starul de la Hollywood, Adam Driver, prezent la o premiera a filmului Ferrari, iar asta deoarece in centrul mesajului transmis de catre el se afla greva scenaristilor si a actorilor, iar companiile refuza sa indeplineasca cerintele acestora, desi alte case de productie mai mici fac acest lucru.

Adam Driver critica Netflix si Amazon din cauza faptului ca refuza sa le dea membrilor SAG ceea ce doresc, din punct vedere al cerintelor salariale, si nu numai, desi au banii necesari pentru a face acest lucru, el fiind doar unul dintre marii actori de la Hollywood care au decis sa ceara indeplinirea cererilor venite de la organizatie.

Netflix si Amazon ar putea amana lansarea multor productii din cauza grevei SAG, asa cum au mai facut si alte mari studiouri de la Hollywood, iar asta pentru ca in lipsa celor care muncesc efectiv pentru marile productii care ajung in cinematografe si platforme de streaming, nu are cine sa le finalizeze productia in vederea lansarii.

“Sunt mândru că sunt aici, că sunt o reprezentare vizuală a unui film care nu face parte din A.M.P.T.P. De ce o companie de distribuție mai mică, cum ar fi Neon și STX International, poate îndeplini cerințele de vis ale ceea ce SAG cere – versiunea de vis a listei de dorințe a SAG – dar o companie mare precum Netflix și Amazon nu poate ?

De fiecare dată când oamenii de la SAG merg și susțin filme care au fost de acord cu acești termeni cu acordul interimar, devine mai evident că acești oameni sunt dispuși să sprijine oamenii cu care colaborează, iar ceilalți nu. Niciun studio mare nu ne-a scris un cec. De aceea suntem aici, solidari.”