Formula 1: Lewis Hamilton AVERTIZAT Oficial de Seful Mercedes dupa Cursa in Italia

Formula 1 Lewis Hamilton AVERTIZAT Oficial Seful Mercedes Cursa Italia

Formula 1 a continuat in weekend cu Marele Premiu al Italiei, iar cursa a decurs intr-un aemenea mod incat Lewis Hamilton a fost avertizat la finalul ei de catre seful Mercedes, care s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca niciunul dintre pilotii echipei nu a terminat pe podium, George Russell fiind plasat pe locul 5 la final.

Formula 1 este dominata de Max Verstappen si Red Bull la ora actuala, Mercedes nereusind sa revina la anii sai de glorie, iar Lewis Hamilton nu mai reuseste sa ajunga pe podium in fiecare cursa, in ciuda eforturilor, iar Toto Wolff, seful echipei Mercedes, a avertizat ca nu mai vrea curse fara macar un pilot plasat pe podium la final.

Formula 1 continua in perioada urmatoare cu multe curse foarte importante, in cadrul carora Lewis Hamilton urmeaza sa-l infrunte pe Max Verstappen, fara sanse extrem de serioase de a avea succes, iar asta pentru ca in ultimii 2 ani eforturile sale de a “scoate” tot ceea ce poate din masinile Mercedes, s-au soldat cu esecuri.

“A fost o cursă destul de plină de incidente pentru noi și am maximizat punctele care erau acolo astăzi. Dar, ca întotdeauna, trebuie să avem grijă să nu fim prea fericiți că terminăm pe locul cinci și al șaselea. Privind înapoi la ei, cred că ambele penalizări pentru șoferi au fost corecte, dar din fericire, amândoi au făcut o treabă grozavă.

Pentru a se asigura că nu au nicio consecință pentru pozițiile de finală – amândoi au luat-o pe bărbie, și-au luat capul. jos și a continuat să alerge. – Am apreciat greșit decalajul pe care îl aveam și a fost total vina mea – M-am dus și i-am cerut scuze imediat după.”