Android: Decizia de ULTIMA ORA a Google care a Surprins Utilizatorii cu Telefoane

Android Decizia ULTIMA ORA Google Surprins Utilizatorii Telefoane

Android are pregatita lansarea unui nou update major de catre compania Google, in momentul de fata Android 14 fiind testat in versiune beta de catre cei din Mountain View, insa desi multa lume se astepta ca lansarea actualizarii sa aiba loc acum, se pare ca acest lucru ar fi amanat pentru luna octombrie, conform celor mai recente zvonuri.

Android 14 ar urma sa fie lansat pe 4 octombrie 2023, cand ar urma sa fie prezentat Google Pixel 8, producatorilor de telefoane cu acest sistem de operare spunandu-li-se chiar inainte de lansarea actualizarii ca ea este amanata, o serie de vulnerabilitati descoperite de catre Google in sistemul de operare fiind aparenta sursa a problemelor.

Android ar urma, pentru prima oara, sa aiba un update major lansat in aceeasi zi in care un nou model al Google Pixel va fi lansat deasemenea, dar deocamdata totul este numai o speculatie pentru ca Google nu a dezvaluit nimic in mod public, ci doar si-a anuntat partenerii cu privire la decizia de amanare a lansarii.

“Aflu acum că lansarea codului sursă a Android 14 a fost amânată pentru luna viitoare. Această decizie pare să fi fost luată foarte târziu, deoarece chiar și OEM-urile anticipau că lansarea va avea loc astăzi. OEM-urilor li se spune acum că vulnerabilitățile detaliate în Notele de lansare a securității Android 14 vor fi publicate pe 4 octombrie 2023, astfel încât aceasta ar putea fi noua dată de lansare.

Da, 4 octombrie 2023 este aceeași zi cu evenimentul de lansare a Pixel 8, așa că, dacă acest lucru este adevărat, ar fi prima dată când lansarea AOSP este amânată pentru a coincide cu lansarea noului dispozitiv Pixel.”