ING Bank Anunta Hotararea pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania

ING Bank Anunta Hotararea Clienti GRATUIT Romania

ING Bank a hotarat sa le dezvaluie clientilor din Romania ceea ce a decis sa le dea gratuit in momentul de fata, daca aleg sa-i fie clienti in continuare, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de premii interesante disponibile pentru o perioada limitata de timp, dar si in cantitati limitate, chiar acum.

ING Bank vorbeste despre posibilitatea de a castiga unul dintre cele 5 vouchere de 500 de LEI fiecare, pentru Carturesti, unul dintre cele 5 vouchere pentru Fashion Days, dar si unul dintre cele 3 trotinete McLaren McS03, ori daca aveti noroc suficient de mare, puteti castiga unul dintre cele 3 laptopuri de gaming.

ING Bank Anunta Hotararea pentru Clienti, ce da GRATUIT in Romania

Puteti vedea ca ING Romania nu ne cere sa facem prea multe pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii speciale, astfel ca oricine s-ar putea bucura de ocazie pentru a intra in posesia unui premiu foarte interesant, desigur doar cat campania este in derulare chiar acum in Romania.

ING Romania vrea sa le ofere romanilor cele mai bune campanii promotionale pentru a se bucura de ofertele grozave pe care le are si merita sa nu ratam vreo ocazie de a lua premiile pe care compania din Romania ni le pune la dispozitie, chiar daca pentru perioade limitate de timp, cel putin acum.

Pe măsură ce crește copilul, cresc și nazurile. Deschide ING Young și intră automat în tombola pentru un premiu care, în sfârșit, îl va entuziasma. Poți câștiga pentru el unul dintre cele 5 vouchere de 500 de lei la Cărturești, unul dintre cele 5 vouchere la Fashion Days, una dintre cele 3 trotinete McLaren McS03 sau, marele premiu, unul dintre cele 3 laptopuri performante de gaming.