DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial foarte IMPORTANT privind Milioane dintre Romani

DIGI RCS RDS Anuntul Oficial IMPORTANT Milioane Romani

DIGI RCS & RDS, grupul de telecomunicatii din Romania cu cel mai mare numar de clienti activi, dar si cu clienti in alte tari din Europa in momentul de fata, este in centrul unui anunt oficial venit direct de la autoritatile din Romania, iar asta pentru ca ni se vorbeste despre evolutia portarilor din tara.

DIGI RCS & RDS a inregistrat in luna august a anului 2023 nu mai putin de 70.512 de portari de numere de telefonie mobila in retea, plus alte cateva mii de numere de telefonie fixa, cifrele fiind impresionante, pentru ca vorbim in total despre putin peste 126.000 de numere portate in total in Romania in aceasta luna.

DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial foarte IMPORTANT privind Milioane dintre Romani

RCS & RDS reuseste in continuare sa se mentina in topul companiilor care inregistreaza cele mai multe portari in reteaua proprie in cursul anului 2023, depasind fara drept de apel toti ceilalti operatori de telecomunicatii, astfel ca n-ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva ceea ce se intampla, din acest punct de vedere.

DIGI RCS & RDS stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa-si schimbe furnizorul de servicii de telecomunicatii, astfel ca le ofera oamenilor toate motivele sa o faca foarte rapid si usor, promotiile sale aducand multi oameni de la Orange, Vodafone sau Telekom in propria retea, in mod constant.

RCS & RDS ar putea depasi in 2023 cifra de 1 milion de numere de telefonie fixa si mobila portate in propria retea, ceea ce arata inca o data apetitul romanilor pentru a-si schimba furnizorul acestui tip de servicii, asa ca ramane doar sa vedem cat de departe poate ajunge compania cu ofertele sale curente.