Netflix: Trucul foarte IMPORTANT despre care Trebuie sa Stii Chiar Acum!

Netflix Trucul IMPORTANT Trebuie Stii Chiar Acum

Netflix le dezvaluie in mod oficial abonatilor din intreaga lume un truc extrem de important despre care ar trebui sa stie cu totii, iar asta pentru ca in atentia noastra este adusa modalitatea prin care putem sa ascundem titlurile din istoricul vizionarilor inregistrate in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Netflix vorbeste mai jos despre ceea ce trebuie sa facem pentru a beneficia de aceasta functionalitate, iar de indata ce o folosim, oricare dintre titlurile pe care le utilizama, va disparea complet din cadrul istoricului de vizionare, asa ca nu trebuie sa ne facem griji cu privire la el, si nu vom mai vedea recomandari in baza lui.

Cum să ascunzi titlurile din istoricul de vizionare

Când ascundeți titluri din istoricul vizionărilor:

  1. Nu vor apărea în Netflix ca o emisiune TV sau un film pe care l-ați vizionat.
  2. Ele nu vor fi folosite pentru a vă face recomandări, decât dacă le vizionați din nou.
  3. Acestea vor fi eliminate din rândul Continuați vizionarea.

Pentru a ascunde titlurile din istoricul vizionărilor:

  1. Dintr-un browser web, accesați pagina Cont.
  2. Deschideți Profil și Control parental pentru profilul pe care doriți să îl actualizați.
  3. Deschideți Activitate de vizualizare pentru acel profil.
  4. Pe pagina Activitate, dați clic pe pictograma ascunde de lângă episodul sau titlul pe care doriți să-l ascundeți. Dacă ascundeți un episod, veți vedea opțiunea de a ascunde întregul serial.
    1. Pentru a ascunde întregul istoric de vizionare, selectați opțiunea Ascundeți tot din partea de jos a paginii și confirmați.

Poate dura până la 24 de ore pentru ca un titlu ascuns să fie eliminat de pe toate dispozitivele dvs. Titlurile nu pot fi ascunse dacă se ajunge la pagina Activitate dintr-un profil Netflix Kids.