Raiffeisen Bank: AVERTIZAREA Oficiala de ULTIMA ORA in Atentia Clientilor din Romania

Raiffeisen Bank AVERTIZAREA Oficiala ULTIMA ORA Atentia Clientilor Romania

Raiffeisen Bank aduce o avertizare oficiala de ultima ora in atentia clientilor din Romania, iar asta pentru ca banca incearca sa le transmita oamenilor o serie de informatii foarte importante pe care nu ar trebui sa le ignore, pentru ca daca nu sunt atenti, pot ramane atat fara datele personale, cat si fara banii din conturile bancare pe care le au.

Raiffeisen Bank explica mai jos care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze oricare dintre romanii care ajung in situatia de a avea datele personale, sau bancare, compromise, ori furate, iar asta pentru ca trebuie sa fim foarte vigilenti, si sa ne ingrijim de securitatea informatiilor noastre personale, pentru ca exista multe campanii de fraudare acum.

Raiffeisen Bank: AVERTIZAREA Oficiala de ULTIMA ORA in Atentia Clientilor din Romania

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Raiffeisen Romania ne aduc in atentie 6 pasi pe care trebuie sa ii urmam de indata ce avem impresia ca datele noastre personale au fost compromise, sau furate, si fiecare dintre ei poate ajuta la limitarea pagubelor care pot fi produse de catre cei care ne vor raul in momentul de fata.

Raiffeisen Romania ne aduce in atentie si faptul ca bancile din Romania deruleaza o campanie speciala prin care vor sa aduca in atentia romanilor informatii legate de modul in care isi pot proteja datele personale si bancare, iar asta pentru ca oricand pot fi tintele unor campanii de tip phishing, care le pot face foarte mult rau.

Află care sunt cei 6 pași recomandați dacă datele tale de pe card au fost furate sau compromise! Contactează banca emitentă pentru blocarea cardului; schimbă parolele și codul de securitate; folosește un antivirus pentru dispozitivul utilizat; semnalează frauda către instituțiile avizate; păstrează dovezile furtului (email, facturi, chitanțe, etc.); vorbește despre acest incident cu familia și prietenii și ajută-i să fie informați pentru a evita astfel de incidente.