Volodimir Zelenski: Anunturi de Ultim Moment privind Atacurile Rusiei in Ucraina

Volodimir Zelenski Anunturi Ultim Moment Atacurile Rusiei Ucraina

Volodimir Zelenski a facut o serie de extrem de importante anunturi de ultim moment cu privire la atacurile pe care Rusia le-a derulat impotriva mai multor regiuni din Ucraina in cursul ultimei zile, iar asta pentru ca vorbim despre noi tentative de a provoca distrugeri cat mai mari.

Volodimir Zelenski detalieaza ceea ce s-a intamplat in cea de-a 565-a zi de razboi in Ucraina, una in care luptele au continuat cu aceeasi intensitate ca si pana acum, iar totul pentru ca rusii refuza sa cedeze vreun centimetru de teritoriu fara a provoca distrugere si suferinta.

“Din această dimineață, diverse orașe și regiuni ucrainene au fost lovite de atacurile rusești.

Nikopol – bombardament rusesc brutal, artilerie. Ochakiv în regiunea Mykolaiv, Kherson și alte orașe și sate din regiunea Herson, districtul Polohy din regiunea Zaporizhzhia, Donețk, districtul Pokrovsk, districtul Bakhmut, districtul Volnovakha și altele. Regiunea Harkiv. regiunea Cernihiv.

Regiunea Sumy. Kryvy Rih – o lovitură cu rachetă. Un alt atac al lui Shaheds.
Chiar și atunci când există o relativă pace și liniște în unele părți ale teritoriului nostru, ar trebui să ne amintim întotdeauna de pământul nostru, orașele noastre și satele care sunt aproape constant sub foc.

Și chiar dacă astăzi este cea de-a 565-a zi a acestui război, toți, fiecare din Ucraina, ar trebui să rămânem concentrați pe apărarea statului, așa cum am făcut-o în primele zile. Rusia nu speră să câștige. Inamicul speră doar că nu vom îndura. Ucraina trebuie să reziste. Orice ne întărește este o prioritate. Și doar asta este o prioritate.

Fără slăbire! Și nu vom permite nimănui să slăbească Ucraina. Slavă tuturor soldaților noștri! Mulțumesc tuturor celor care mă ajută! Glorie Ucrainei!”