Formula 1: Informarea de ULTIMA ORA a Mercedes privind Lewis Hamilton

Formula 1 Informarea ULTIMA ORA Mercedes Lewis Hamilton

Formula 1 ramane in atentia lumii intregi dupa ce un anunt foarte important al Mercedes cu privire la Lewis Hamilton ne dezvaluie cateva dintre secretele care au stat in spatele noului contract pe care pilotul britanic l-a semnat cu producatorul german, iar asta pentru ca au existat cateva probleme neasteptate inainte de semnare.

Formula 1 a fost timp de multi ani dominata de catre Mercedes si Lewis Hamilton, iar pilotul britanic a decis sa semneze un nou contract valabil pentru 2 ani de zile, acest lucru garantandu-i prezenta pe circuite pana aproape de varsta de 41 de ani, insa seful echipei Mercedes, Toto Wolff, explica faptul ca intelegerea nu a fost incheiata usor.

Formula 1 ramane in viata lui Lewis Hamilton acum pentru ca Mercedes a fost de acord sa-i ofere nu doar un salariu foarte mare, ci si sa fie de acord cu toate cerintele acestuia din punct de vedere al felului in care compania se poate folosi de imaginea sa, aceste cerinte intarziind semnarea, dar totul s-a terminat, intr-un final, cu bine.

“Lewis și cu mine am fost clari cu privire la termenii majori în iunie, iulie. Lucrurile pur și simplu driblau, clocotând încet. Apoi a fost vacanța de vară. În cele din urmă, a fost vorba despre marketing – nu chiar despre marile subiecte relevante. Asta a durat ceva timp. În cele din urmă, lucrurile despre marketing.

Nu chiar despre marile subiecte relevante, au luat ceva timp. Uneori, cu avocații, poate dura timp, deși ai noștri sunt evident splendidi. Au existat oarecare speranțe de a rezolva noua înțelegere la începutul anului, dar problema a durat. Hamilton nu a mai câștigat vreo cursa de F! cursă din anul 2021.”