Sony SRS-XB100 a fost Lansata in Romania, Iata Preturile Boxei

Sony SRS-XB100 a fost Lansata in Romania, Iata Preturile Boxei

Sony Europe a anunțat că noua boxă compactă wireless SRS-XB100 este disponibilă în Europa și în România. Modelul SRS-XB100 oferă sunet puternic și clar într-o structură portabilă. Așadar, dacă vă place muzica bună, dar și să vă bucurați de ea alături de prieteni, boxa SRS-XB100 este partenerul perfect.

Sunet puternic, oriunde

Boxa XB100 este tot ceea ce aveți nevoie pentru o viață în mișcare. Aceasta include un radiator pasiv care asigură sunet puternic și redă conținut clar chiar și la volum ridicat, datorită diafragmei necirculare. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa compactă, pentru că această boxă mică poate reda un sunet impresionant, pe o suprafață extinsă. Acest lucru se datorează și procesorului Sound Diffusion Processor care amplifică sunetul în orice spațiu, datorită tehnologiei DSP.

Nu lăsați nimic să vă stea în cale

Acum vă puteți bucura de muzica favorită pentru și mai mult timp, deoarece XB100 are o autonomie a bateriei de până la 16 ore, este rezistentă la apă și la praf și certificată IP67, are un exterior durabil și o bretea ajustabilă, lucruri care o fac perfectă pentru o viață în continuă mișcare. Fie că vă aflați acasă sau în deplasare, microfonul încorporat vă permite să preluați apeluri hands-free direct cu ajutorul boxei. Și, datorită funcției Echo Cancelling, vă puteți baza pe faptul că beneficiați de o experiență a unor apeluri mai clare, care permite ca două persoane să vorbească în același timp, fără să interfereze una cu cealaltă.

Realizată având la bază principii sustenabile

Produsele Sony nu sunt realizate doar pentru a obține o calitate superioară a sunetului, ci și cu grijă față de mediul înconjurător. Corpul și breteaua boxei SRS-XB100 sunt realizate parțial din materiale din plastic reciclat. Pentru ambalajul boxei SRS-XB100 nu au fost folosite materiale plastice. Aceste aspect reflectă felul în care Sony luptă pentru reducerea impactului produselor sale asupra mediului.

Preț și disponibilitate

Boxa SRS-XB100 este disponibilă începând din luna august, la prețul aproximativ de 300 de lei.