WhatsApp ne AVERTIZEAZA in Mod Oficial, Notificare pentru iPhone si Android

WhatsApp AVERTIZEAZA Mod Oficial Notificare iPhone Android

WhatsApp a decis sa ne avertizeze in mod oficial cu o notificare pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca ne aduce in imediata atentie o serie de informatii foarte importante cu privire la modul in care putem securiza grupurile si comunitatile, care sunt create in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp explica in mod oficial modul in care putem organiza grupurile si comunitatile din cadrul platformei, pentru ca toate contactele sa aiba parte de o experienta buna si sigura in momentul de fata, detalii suplimentare fiind disponibile in momentul de fata pe website.

Cum să vă păstrați grupurile și comunitatea în siguranță

Siguranța este în centrul experienței WhatsApp. Comunitatea ta ar trebui să fie un spațiu în care oamenii se pot conecta în mod semnificativ. Am conceput instrumente și funcții de siguranță pentru a vă ajuta să realizați acest lucru. Distribuiți această pagină membrilor dvs. ca ghid de referință rapid.

Intimitatea ta este prioritatea noastră

Am creat mai multe funcții pentru a asigura confidențialitatea contului dvs.

  • Criptare de la capăt la capăt: mesajele de pe WhatsApp sunt criptate de la capăt la capăt în mod implicit. Aceasta înseamnă că doar tu și persoana cu care vorbești poți citi sau asculta mesaje și apeluri, nici măcar WhatsApp.
  • Activați verificarea în doi pași: configurați un cod secret, astfel încât nimeni să nu vă poată fura contul. Dacă cineva încearcă să vă acceseze contul, va trebui să introducă codul PIN, precum și un cod din 6 cifre trimis la numărul dvs. de telefon.
  • Activați Touch ID sau Face ID: activați această funcție, astfel încât numai dvs. să vă puteți debloca contul WhatsApp.

Controlează ceea ce trimiți și vezi

  • Trimiteți mesaje care dispar: puteți decide cât timp rămân mesajele vizibile după ce le-ați trimis – 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile.
  • Utilizați vizualizarea o dată pentru conținutul partajat: pentru confidențialitate sporită, puteți trimite fotografii și videoclipuri care dispar din chat după ce au fost deschise o dată.
  • Acordați atenție mesajelor etichetate „Redirecționate de mai multe ori”. Evitați zvonurile, mesajele virale și știrile false verificând acuratețea înainte de a redirecționa conținutul – mai ales dacă este un mesaj în lanț și este afișată eticheta „Redirecționat de multe ori”