WhatsApp Anunta Oficial Schimbari GLOBALE pentru Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp Anunta Oficial Schimbari GLOBALE Telefoanele iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial o serie de extrem de importante schimbari care vor avea impact global pentru un numar extrem de mare de utilizatori de telefoane iPhone si Android, iar asta deoarece a lansat canalele prin intermediul carora putem urmari si afla mai multe despre companiile si persoanele favorite.

WhatsApp raspunde mai jos la cateva dintre intrebarile pe care multi dintre cei care folosesc platforma de mesagerie le-ar putea avea cu privire la canalele care au fost lansate acum, astfel ca ne putem face o idee mai buna in legatura cu ceea ce ne vor aduce ele in momentul in care vor fi oferite si in Romania, pentru ca deocamdata nu le avem.

WhatsApp Anunta Oficial Schimbari GLOBALE pentru Telefoanele iPhone si Android

Încă nu am canale, când îl voi vedea ?

Am început să lansăm canale la nivel global și ar putea dura ceva timp până la tine. mențineți aplicația actualizată și ar trebui să puteți începe canalizarea în curând.

Cum pot găsi canale ?

Accesați fila „actualizări” din aplicație sau puteți consulta directorul nostru.
Poate cineva să creeze un canal? Pe măsură ce lansăm canale la nivel global, puteți urmări canalele din directorul nostru deocamdată. în următoarele câteva luni, vom face ca oricine să poată crea un canal.

Cine poate vedea ce canale urmăresc ?

Persoanele dvs. de contact nu pot vedea când urmăriți un canal, decât dacă sunt administratorul canalului. Pe cine decizi să urmărești este alegerea ta și este privată.

Pot să răspund la chat-urile din canalele pe care le urmăresc ?

Gândiți-vă la canale ca la o transmisie unu-la-mai multe, nu puteți comenta, dar veți putea folosi reacțiile!

Pe cine ar trebui să urmăresc pe canale ?

Asta e distracția, depinde de TINE.