ENGIE: Extrem de IMPORTANT Mesaj Oficial cu o Instiintare pentru Toti Clientii Romani

ENGIE Extrem IMPORTANT Mesaj Oficial Instiintare Toti Clientii Romani

ENGIE, grup de energie electrica si gaze naturale cu un numar foarte mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale in toata Romania, a decis sa ii instiinteze in mod oficial pe toti clientii din tara in legatura cu modul in care se pot folosi mai usor de serviciile pe care compania ni le pune la dispozitie acum.

ENGIE explica mai jos ceea ofera in mod oficial prin intermediul platformei sale online, care ne permite sa administram mai usor conturile si serviciile de energie electrica si gaze naturale, care sunt livrate in casele noastre de catre companie in fiecare zi, ele fiind necesare pentru un numar mare de oameni.

ENGIE: Extrem de IMPORTANT Mesaj Oficial cu o Instiintare pentru Toti Clientii Romani

Pentru a beneficia de aceasta platforma speciala pe care ENGIE Romania a creat-o, trebuie sa ne facem un cont in cadrul ei, apoi sa ne logam fie in aplicatia pentru iPhone si Android, fie in cadrul website-ului pe care aceasta il are, asa ca avem suficiente optiuni la dispozitie pentru a ne bucura de ceea ce dorim.

ENGIE Romania nu este la prima cerere de acest gen pentru clientii sai, iar asta de-a lungul timpului le-a mai spus in repetate randuri clientilor despre beneficiile pe care le ofera aceasta platforma, asa ca merita sa ne uitam cu mare atentie la beneficii si sa profitam de tot ceea ce ne ofera ele chiar acum.

Din mașină, de acasă sau de la birou, poți accesa rapid și simplu toate informațiile de care ai nevoie referitoare la relația cu noi, furnizorul tău integrat de energie! Alege să îți creezi un cont de client MyENGIE și să câștigi timp și confort. Pentru un plus de flexibilitate, descarcă și aplicația mobilă.