MOL Romania: Mesajul IMPORTANT al Clientilor Romani, ce se Intampla in Benzinarii

MOL Romania Mesajul IMPORTANT Clientilor Romani Intampla Benzinarii

MOL Romania, lantul de benzinarii cu foarte multe locatii in toata tara, le transmite un foarte important mesaj romanilor la ora actuala, iar asta pentru ca in atentia lor aduce o decizie pe care a luat-o impreuna cu Coca-Cola, iar asta deoarece romanilor li se dau gratuit premii daca alimenteaza in locatiile sale.

MOL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca daca vom cumpara 3 multiplack-uri Coca-Cola compuse din 4 sticle de 330ml, din oricare dintre benzinariile din Romania, vom avea ocazia de a castiga unul dintre premiile de mai jos, si merita sa avem in atentie ceea ce ne ofera companiile chiar acum.

MOL Romania: Mesajul IMPORTANT al Clientilor Romani, ce se Intampla in Benzinarii

Conform celor de la MOL, vorbim despre 10 kituri de gratar Landmann kettle Grill Chef 0511 + Set Ustensile pentru grătar din inox cu mâner de lemn, Landmann, 18 piese, 50 de carduri de carburant in valoare de 150 de LEI, dar si 200 de pachete MultiPack 4 x 330 ml Coca-Cola Zero Zahar, conform regulamentului.

MOL si Coca-Cola deruleaza aceasta campanie speciala in Romania doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca doriti sa profitati de tot, aveti o perioada foarte scurta de timp in care va puteti bucura de ofertele speciale pe care lantul de benzinarii si compania de bauturi racoritoare le ofera.

Savurează gustul Coca-Cola și intră în ultima rundă de premii!  Cumpără 3x multipack Coca-Cola de 4 x 330 ml, scanează cardul #MultiBonus fizic sau din #MOLGo și noi îți răsplătim pofta cu premii pe gustul tău! Află mai multe.