Formula 1: Mercedes CRITICATA Dur din Cauza lui Lewis Hamilton, Anuntul Oficial

Formula 1 Mercedes CRITICATA Dur Cauza Lewis Hamilton Anuntul Oficial

Formula 1 continua in weekend cu Marele Premiu din Japonia, iar Lewis Hamilton ajunge iar in atentia oamenilor din intreaga lume cu o controversa in care este implicata si compania Mercedes, iar asta deoarece ea este acuzata ca nu s-a bucurat alaturi de pilotul britanic dupa ce acesta s-a plasat pe locul 3 in cursa de la Singapore.

Formula 1 esste o competitie extrem de dificila, insa Lewis Hamilton a reusit la Singapore o pozitionare extrem de buna, in contextul evolutiei Mercedes in cursul acestui an, iar Mercedes spune ca pilotii sai au sarbatorit alaturi de britanic pozitionare, insa numai dupa ce au primit la boxe masina lui Russell, care a avut o pozitionare mai proasta.

Formula 1 nu va fi lipsita de controverse nici in viitor, mai ales cand vine vorba despre Lewis Hamilton si Mercedes, iar asta pentru ca in ciuda aparentei relatii foarte bune dintre parti, se pare ca lucrurile nu stau totusi 100% bine, iar incetul, cu incetul, incepe sa se vada tot mai clar acest lucru, in special in randul fanilor.

“Va trebui să fiu puțin de acord cu premisa întrebării. Desigur, echipa a fost acolo pe podium pentru a sărbători cu Lewis. Atât de mulți dintre echipe, cât a fost practic să ajungă pe podium, au fost acolo pentru că ne face plăcere. Ne place să stăm acolo și să aplaudăm și să aplaudăm șoferul nostru.

Neapărat, o anumită parte din echipă a trebuit să rămână în garaj în timpul acelui eveniment, deoarece trebuia să primim mașina lui George înapoi de la comisarii care o aduceau înapoi pe calea boxelor. Dar restul echipei au fost cu toții jos pe podium și au aplaudat împreună cu toți ceilalți.”