E.ON: Anuntul cu o Instiintare Oficiala IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania

E.ON Anuntul Instiintare Oficiala IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romania

E.ON, grupul de telecomunicatii de la care foarte multi romani primesc servicii de gaze naturale si energie electrica la ora actuala, a decis sa-i instiinteze pe toti in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie privind modul in care isi pot plati facturile la energie utilizand cardurile care sunt oferite de catre Guvernul Romaniei.

E.ON explica in mod oficial mai jos faptul ca acest lucru poate fi extrem de usor de realizat de pe un calculator, sau chiar de pe un telefon mobil, iar asta pentru ca totul este gandit pentru a ni se oferi posibilitatea de a realiza plata foarte rapid fara a merge in vreuna dintre locatiile din tara pe care le are compania.

E.ON: Anuntul cu o Instiintare Oficiala IMPORTANTA Transmisa Clientilor din Romania

Explicatiile pe care E.ON Romania ni le ofera au menirea de a ne ajuta sa intelegem cum putem sa platim mult mai usor pentru serviciile de care beneficiem de la companie, totul fiind gandit pentru ca in final noi sa putem plati cat mai usor pentru serviciile care ne sunt oferite de catre companie in fiecare luna.

E.ON Romania stie foarte bine cat de important este pentru romani sa poata plati usor facturile de care beneficiaza, iar asta pentru ca nu intotdeauna putem sa facem acest lucru extrem de usor, asa ca e bine sa avem la indemana inclusiv aceste informatii oficiale, care sunt disponibile inclusiv pe website-ul grupului.

“𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢 ? 1. Descarci factura PDF pe telefon sau laptop. 2. Faci poze după cardul de energie și cartea de identitate a beneficiarului. 3. Achiţi factura de consum folosind cardul de energie. PS: Sumele achitate online pe site-ul Poștei Române, prin cardurile de energie, au un termen de transfer de 10-11 zile lucrătoare.”