DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial foarte IMPORTANT pentru Romania

DIGI RCS & RDS Anuntul Oficial IMPORTANT Romania

DIGI RCS & RDS, una dintre companiile cele mai mari din Romania, cu subsidiare inclusiv in alte tari din Europa, a facut un anunt extrem de important pe care romanii nu ar trebui sa il ignore, iar asta deoarece in atentia oamenilor este adus ceea ce ar trebui sa stie cu privire la reteaua sa mobila.

DIGI RCS & RDS explica mai jos faptul ca in momentul de fata are nu mai putin de 5.2 milioane de conexiuni mobile active la nivelul intregii tari, fara a dezvalui si cati clienti beneficiaza de ele, ambiguitatea aceasta existand de ani de zile, special pentru a nu dezvalui clar numarul de clienti reali pe care-i are.

DIGI RCS & RDS: Anuntul Oficial foarte IMPORTANT pentru Romania

Mai mult decat atat, RCS & RDS se lauda si cu cel mai mare numar de portari din Romania in ultimii ani, ceea ce este adevarat si necesar pentru mentinerea ritmului de crestere al numarului de clienti, iar asta deoarece numarul plecarilor din retea este unul destul de ridicat, in fiecare an, dar compensat de intrari.

RCS & RDS explica in mod oficial mai jos inclusiv faptul ca are acoperire de 98.8% la nivelul intregii tari, cea mai mare dintre toti operatorii, dar din pacate calitatea serviciilor este net inferioara fata de cea oferita de catre Orange sau Vodafone, insa si preturile percepute sunt cu mult mai mici, in final.

Conexiunea cu tine și pentru tine este foarte importantă pentru noi. Împreună, formăm o echipă puternică gata să atingă înălțimi neexplorate în telecomunicații. Ne străduim mereu să depășim standardele, iar eforturile noastre se reflectă în servicii de excepție, tehnologie avansată și în titlul pe care îl purtăm cu mândrie: lideri incontestabili în domeniul acoperirii mobile.

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a declarat DIGI ca fiind rețeaua mobilă cu cea mai mare acoperire a populației la nivel național. În 2022, serviciile de voce mobilă acopereau 98,8% din țară. Cu bucurie putem afirma că ne aflăm în topul clasamentului nu doar în privința acoperirii naționale, dar și a numărului de portări, care depășeste cifra de 5.2 milioane de conexiuni mobile.