LIDL Romania: Anunturi Oficiale cu SCHIMBARI Pentru Magazinele Romanesti

LIDL Romania Anunturi Oficiale SCHIMBARI Magazinele Romanesti

LIDL Romania le-a dezvaluit clientilor din toata Romania schimbarile pe care a decis sa le faca pentru magazinele din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbeste despre un nou catalog de oferte speciale, care sunt oferite chiar de saptamana viitoare pentru oricare dintre romanii dornici.

LIDL Romania a pregatit multe reduceri extrem de interesante de care vor putea profita oricare dintre romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca vorbim despre noutati extrem de interesante disponibile pentru noi toti de saptamana viitoare, unele fiind oferite la reducere, in timp ce altele au preturi mai mici de la bun inceput.

LIDL Romania: Anunturi Oficiale cu SCHIMBARI Pentru Magazinele Romanesti

Mai mult decat atat, de saptamana aceasta cei de la LIDL au activat o serie de noi cupoane speciale pentru LIDL Plus, ele avand menirea de a ne aduce posibilitatea de a cumpara foarte multe produse extrem de interesante la preturi neasteptat de bune, insa numai daca avem un asemenea card de fidelitate.

LIDL stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa profite de aceste promotii speciale in momentul de fata, asa ca ne ofera posibilitatea de a ne bucura de ele, atat timp cat sunt disponibile, mai ales ca preturile sunt unele extrem de bune in cazul LIDL Plus, iar saptamana viitoare vor fi oferite alte oferte.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 02-08.10.2023. Ți-am pregătit: produse #CamaraNoastra, ținute noi de toamnă, accesorii utile pentru casa … și multe alte surprize pentru întreaga familie! Intră în aplicația #LidlPlus, activează cupoanele săptămânale înainte de a veni la cumpărături și beneficiază de reduceri la diverse produse! Nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat.