E.ON: Mesajul IMPORTANT al Directorului Companiei pentru Romanii din Tara

E.ON Mesajul IMPORTANT Directorului Companiei Romanii Tara

E.ON transmite prin directorul sau un mesaj foarte important pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta deoarece toti clientii sai trebuie sa stie in momentul de fata ceea ce pot face pentru a se bucura de case mult mai eficiente din punct de vedere energetic, un deziderat al foarte multor oameni.

E.ON explica mai jos faptul ca exista mai multe optiuni de care putem sa profitam pentru a ne bucura de case care consuma mai putina energie, sau care pot chiar sa produca energia de care avem nevoie, totul in ideea ca exista oameni care vor sa aiba un oarecare control asupra consumului de energie.

E.ON: Mesajul IMPORTANT al Directorului Companiei pentru Romanii din Tara

Explicatiile de mai jos pe care directorul E.ON Romania le ofera pentru clientii din toata tara, au menirea de a ne ajuta sa luam decizi ibune cand vine vorba despre eficienta energetica, iar asta deoarece in atentia oamenilor sunt aduse si unele solutii care sunt puse la dispozitia oamenilor inclusiv de catre grupul de energie.

E.ON Romania are pe website-ul sau foarte multe informatii pentru toti oamenii care sunt dornici sa profite de solutiile acestea, sau chiar mai mult decat atat, totul fiind gandit pentru a-i ajuta cat mai mult pe oameni, asa ca nu trebuie sa trecem in vreun fel cu vederea ceea ce se intampla acum.

𝐄𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚̆𝐫𝐞𝐢 𝐠𝐨𝐬𝐩𝐨𝐝𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐞𝐯𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢𝐧𝐮𝐭𝐢𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐫 𝐟𝐢, 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐮, 𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐛𝐞𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐢̂𝐧 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐩𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐬𝐭𝐚̆𝐦.

C𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐮 𝐢̂𝐧𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐜𝐚𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐚𝐮 𝐚 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞𝐢 𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐜𝐞 𝐜𝐮 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐮𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦 𝐦𝐚𝐢 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐬 𝐬̦𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐠𝐚̂𝐧𝐝 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐧𝐨𝐮𝐫𝐢 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚̆𝐥𝐝𝐮𝐫𝐚̆, a declarat Andrei Ștefănescu, director general adjunct al E.ON Energie România, în cadrul Smart Transformation Forum.