Ministrul Apararii: Actiunile de ULTIMA ORA care Implica Armata Romana si Soldatii din Romania!

Ministrul Apararii Actiunile ULTIMA ORA Implica Armata Romana Soldatii Romania

Ministrul Apararii aduce in atentia a milioane de romani din intreaga tara actiunile de ultima ora pe care a decis sa le puna in aplicare, iar asta pentru ca Angel Tîlvăra aduce in atentie despre hotarari care vizeaza Armata Romana, el participand la o intalnire cu tinerii care vor sa urmeze cariera militara in scolile din Romania.

Ministrul Apararii, Angel Tîlvăr, a fost prezent la Timisoara pentru a discuta cu tinerii care au dorinta de a deveni militari profesionisti, iar separat de asta a vizitat si locatia in care au fost amplasate spitale modulare in care trebuiau sa fie tratati pacientii care erau infectati cu COVID-19 si nua veau loc in unitatile medicale clasice.

“Mă bucur că sunt tineri care vor să urmeze cariera militară și că strategia noastră de a face cunoscute oportunitățile de carieră oferite de MApN începe să dea roade. Tinerii timișoreni care vor să fie soldați profesioniști au efectuat, astăzi, vizita medicală, la Spitalul Militar din Timișoara. Îi felicit pentru opțiunea de a se înscrie în procesul de selecție, le urez mult succes și îi așteptăm în rândul corpului soldaților și gradaților profesioniști ai Armatei României.

Aflat în garnizoana Timișoara, ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, însoțit de locțiitorul șefului Statului Major al Apărării, a vizitat vineri, 29 septembrie, Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu”. La activitate a fost prezent și șeful Direcției Medicale, general-maior Dragoș Popescu, precum și șefi ai unor structuri centrale din MApN.

Pe timpul vizitării spațiilor spitalului, ministrul Angel Tîlvăr s-a întâlnit cu o parte dintre candidații înscriși pe plan local, în vederea recrutării pentru funcțiile vacante de soldați profesioniști în cadrul Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere „Decebal”, programați pentru efectuarea vizitei medicale. Ministrul a mulțumit tinerilor candidați pentru opțiunea de a urma o carieră în rândurile Armatei României și le-a urat succes în procesul de selecție.

„Armata României are nevoie de entuziasmul și energia dumneavoastră, a tinerilor care bat la porțile instituției. Comandantul spitalului, colonel medic dr. Mihaela Nicolin a prezentat stadiul realizării obiectivelor de reabilitare a infrastructurii și de dotare cu aparatură medicală modernă și performantă. Ministrul Angel Tîlvăr a vizitat și Stadionul CFR din localitate.

Unde a inspectat stadiul lucrărilor de demontare a unității medicale modulare instalată de spitalul militar timișorean în vara anului 2020, pentru suplimentarea capacităților de tratare a pacienților COVID-19. Conducerea Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Victor Popescu” a prezentat măsurile luate pentru demontarea elementelor modulare, astfel încât amplasamentul să fie eliberat în cel mai scurt timp, pentru ca stadionul să fie redat circuitului sportiv.”