BANCA Transilvania: ATENTIONARE Oficiala pentru Clienti, Masurile Impuse de ANAF in Romania

BANCA Transilvania ATENTIONARE Oficiala Clienti Masurile Impuse ANAF Romania

BANCA Transilvania, una dintre principalele institutii financiare care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu o noua serie de masuri pe care ANAF le impune in Romania cu privire la plata propririlor pe care institutia le cere de la banci.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca plata popririlor pentru conturile romanilor urmeaza sa se faca in mod diferit incepand cu data de 1 octombrie, astfel ca in loc de 3 zile lucratoare, ele trebuie sa anunte in doar o zi ce sume pot fi transferate catre statul roman in baza cererilor care sunt facute catre ele.

BANCA Transilvania: ATENTIONARE Oficiala pentru Clienti, Masurile Impuse de ANAF in Romania

Aceste decizii in legatura cu care ne instiinteaza BANCA Transilvania la ora actuala, sunt impuse de catre ANAF in toata Romania, astfel ca nu vorbim despre ceva care este optional, ci despre ceva care este obligatoriu, astfel ca este important ca toti clientii din Romania sa fie constienti de felul in care se va implementa tot.

BANCA Transilvania nu este singura banca in cazul careia se aplica aceste prevederi, astfel ca daca aveti conturi inclusiv la alte banci din Romania, atunci este important sa stiti ca aceleasi prevederi se aplica inclusiv in cazul acelora, deci e bine sa fiti informati in legatura cu felul in care este impus tot.

Dacă până acum băncile virau către ANAF sumele poprite în termenul legal de 3 zile lucrătoare de la instituirea popririi, începând cu 1 octombrie a.c., băncile trebuie să comunice către ANAF sumele care pot fi plătite la popriri, după cum urmează.

Până la ora 17.00 a următoarei zile bancare a datei în care a fost primit mesajul de înființare a popririi din partea ANAF; până la ora 17.00 a următoarei zile bancare în care au fost încasate sumele în conturile clienților.