E.ON: Raportul IMPORTANT Adus in Atentia a MILIOANE dintre Romani

E.ON Raportul IMPORTANT Adus Atentia MILIOANE Romani

E.ON, un extrem de important grup de energie care activeaza in Romania la ora actuala, si furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane dintre romani, a decis sa publice raportul de sustenabilitate pentru anul 2022, iar asta pentru ca dezvalui strategia sa de dezvoltare pe termen lung.

E.ON vorbeste deasemenea mai jos si despre „firul rosu” care uneste toate actiunile pe care le desfasoara compania, cum ar fi si sustinerea obiectivului de 1.5 grade Celsius din cadrul Acordului de la Paris privind clima, insa desigur ca exista si alte obiective importante pe care trebuie sa le cunoastem.

E.ON: Raportul IMPORTANT Adus in Atentia a MILIOANE dintre Romani

Puteti vedea in cadrul website-ului celor de la E.ON Romania mai multe informatii, cu privire la ceea ce ar trebui sa stim din punct de vedere al masurilor care sunt luate pentru protejarea mediului, iar asta deoarece vorbim despre un grup cu multe companii care polueaza si incearca sa compenseze asta.

E.ON Romania publica in fiecare an informatii de acest gen cu privire la felul in care protejeaza natura, raporturile sale de sustenabilitate aducand in atentia noastra informatii foarte importante cu privire la felul in care isi desfasoara activitatea compania, ceea ce este extrem de important pentru romani.

𝐑𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐! Sustenabilitatea se află în centrul strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung și este firul roșu care unește toate acțiunile noastre. Astfel, ne-am angajat în susținerea obiectivului de 1,5 𝑔𝑟𝑎𝑑𝑒 𝐶𝑒𝑙𝑠𝑖𝑢𝑠 al Acordului de la Paris privind clima. 𝙉𝙀𝙓𝙏, 𝙉𝙀𝙓𝙏, 𝙉𝙀𝙓𝙏 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐞𝐳𝐢 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐥𝐞 𝐄.𝐎𝐍 𝐩𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.