Formula 1: Mercedes face SCHIMBARI Majore pentru Lewis Hamilton in Noua Masina W15

Formula 1 Mercedes SCHIMBARI Majore Lewis Hamilton Noua Masina W15

Formula 1 va continua in sezonul 2024 cu multe schimbari importante pentru masinile care vor fi folosite in cursele din intreaga lume, iar modificarile pe care Lewis Hamilton le cere, urmeaza sa fie implementate, desigur cu limite, pentru ca el sa fie totusi capabil sa mai castige cursele in care urmeaza sa fie implicat in cursul lunilor urmatoare.

Formula 1 a generat probleme foarte mari pentru Mercedes si Lewis Hamilton in ultimii 2 ani de zile, masina W14 avand extrem de multe dificultait in a-i oferi pilotului britanic performantele pe care le cere, dar echipa germana este hotarata ca pentru noul model W15 sa ofere exact ceea ce este nevoie pentru ca lucrurile sa se schimbe in bine.

Formula 1 este dominata de peste 2 ani de zile de catre Max Verstappen, iar Lewis Hamilton se chinuie in fiecare an sa-l ajunga din urma, Mercedes parand sa faca tot ceea ce poate pentru a-l ajuta sa-si indeplineasca obiectivele, dar lucrurile nu merg intotdeauna asa cum spera britanicul, ceea ce a generat multe dezamagiri.

“Va trebui să folosim iarna pentru a face mai multe dezvoltări fundamentale la W15, există o mulțime de lucruri pe care le putem face cu mașina actuală, care atât o vor face mai rapidă, cât și ne vor ajuta învățarea și înțelegerea pentru a dezvolta mașina de anul viitor. Și asta am făcut și vom continua să facem.

Noile piese și upgrade-uri pe care Mercedes intenționează să le introducă sunt direcționate în mod special către zonele în care sunt necesare îmbunătățiri. Se așteaptă că aceste upgrade-uri vor contribui la o performanță mai bună, oferind în același timp informații valoroase pentru dezvoltarea W15. Mercedes se află într-o luptă strânsă cu Ferrari pentru P2.”