WhatsApp: Decizia Oficiala Globala cu o IMPORTANTA Schimbare din iPhone si Android

WhatsApp Decizia Oficiala Globala IMPORTANTA Schimbare iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea la nivel global a unei schimbari foarte importante, pe care milioane de oameni din intreaga lume o asteptau de foarte multa vreme, iar asta pentru ca vorbim despre canalele de informatii, prin care putem afla o varietate de noutati chiar acum.

WhatsApp detaliaza mai jos ce fel de noutati aduc aceste canale de informatii pentru utilizatorii care sunt dornici sa profite de tot pe iPhone si Android, iar asta deoarece schimbarile sunt unele care nu pot fi trecute usor cu vederea de catre cei care vor sa profite de ele chiar in acest moment in toata tara.

Canalele WhatsApp Lansate la Nivel Global

Astăzi suntem încântați să lansăm canale WhatsApp în peste 150 de țări și să oferim o modalitate privată de a primi actualizări care contează pentru tine. Primim mii de organizații, echipe sportive, artiști și lideri de gândire pe care oamenii îi pot urmări chiar în WhatsApp.

Dacă sunteți nou pe Canale, scopul nostru este să construim cel mai privat serviciu de difuzare disponibil. Canalele sunt separate de chat-urile tale și cine alegi să-l urmărești nu este vizibil pentru alți urmăritori. De asemenea, protejăm informațiile personale atât ale administratorilor, cât și ale urmăritorilor.

Am apreciat toate feedback-urile pozitive de la începutul nostru inițial în zece țări. Pe măsură ce extindem Canalele la nivel global, introducem următoarele actualizări:

  • Director îmbunătățit – acum puteți găsi canale de urmărit care sunt filtrate automat în funcție de țara dvs. De asemenea, puteți vizualiza canalele noi, cele mai active și populare în funcție de numărul de urmăritori.
  • Reacții – puteți reacționa folosind emoji-uri pentru a oferi feedback și pentru a vedea un număr total de reacții. Cum reacționați nu va fi arătat urmăritorilor.
    Editare – în curând, administratorii vor putea face modificări la actualizările lor timp de până la 30 de zile, când le ștergem automat de pe serverele noastre.
  • Redirecționare – ori de câte ori redirecționați o actualizare către chat-uri sau grupuri, aceasta va include un link înapoi către canal, astfel încât oamenii să poată afla mai multe.

Acesta este doar începutul și vom continua să adăugăm mai multe funcții și să extindem canalele pe baza feedback-ului primit de la utilizatori. De asemenea, în următoarele luni, vom face posibil ca oricine să creeze un canal.