Formula 1: IMPORTANT Anunt al lui Lewis Hamilton pentru Max Verstappen Inaintea GP Qatar

Formula 1 IMPORTANT Anunt Lewis Hamilton Max Verstappen Inaintea GP Qatar

Formula 1 continua in acest weekend cu Marele Premiu din Qatar, a facut un foarte important anunt pentru toti fanii sportului, dar in special pentru cei ai lui Max Verstappen, iar asta pentru ca daca olandezul va castiga cursa din weekend, atunci va deveni din nou campion, reusind sa-l devanseze din nou pe britanic in competitie.

Formula 1 va continua anul viitor cu un nou sezon in cadrul caruia Lewis Hamilton va incerca sa-l devanseze pe Max Verstappen, insa ramane de vazut cat succes ar putea avea in realitate, mai ales ca Mercedes nu pare sa fi pregatit o masina suficient de buna pentru a-i oferi victoriile pe care le cauta in momentul de fata britanicul.

Formula 1 ne va aduce si sezonul viitor o rivalitate puternica intre Max Verstappen si Lewis Hamilton, mai ales ca britanicul este dornic sa mai obtina un titlu inainte de a se retrage, iar anul viitor ar putea fi ultima lui sansa de a fi campion mondial, asta desigur daca va avea si sustinerea Mercedes cu o masina suficient de buna.

“Max a fost impecabil și nimeni nu-i poate lua asta. A făcut o treabă uimitoare cu pachetul pe care îl are. El și echipa au fost fenomenali. Au ridicat ștacheta. – Hamilton. Avem un an extraordinar și tocmai venim în acest weekend și vrem să câștigăm din nou. Și, desigur, știu dacă câștig sau orice altceva sâmbătă câștig campionatul.

Dar suntem doar foarte concentrați pe treaba principală. Este întotdeauna bine și bine de sensibilizare pentru lucruri, dar este mai mult despre munca care se face în fundal și conversațiile pe care trebuie să le ai în continuare. – Verstappen.”