Volodimir Zelenski: Anunturi IMPORTANTE pentru Ucraina, Decizii la Nivel Inalt pentru Tara

Volodimir Zelenski Anunturi IMPORTANTE pentru Ucraina, Decizii la Nivel Inalt pentru Tara

Volodimir Zelenski anunta o serie de foarte importante decizii la nivel inalt luate pentru tara sa, iar asta deoarece presedintele Ucrainei a avut ocazia de a participa la Summitul Comunitatii Politice Europene, in cadrul caruia aua vut loc negocieri importante, ale caror rezultate sunt publicate mai jos.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea inclusiv despre ajutorul pe care Spania il acorda Ucrainei pentru aderarea la Uniunea Europeana, un proces indelunat in cadrul caruia tara va avea nevoie de cat mai multa sustinere pentru a indeplini toate cererile care ii sunt formulate.

“Încheiem această zi lungă și plină de evenimente. Ziua Summitului Comunității Politice Europene. Multe întâlniri, negocieri importante. Vom avea mai multe sisteme de apărare aeriană – există acorduri clare. Acest lucru este crucial pe măsură ce ne apropiem de iarnă. Spania, Italia, Franța, Germania și Regatul Unit – vă mulțumesc!

Va fi mai multă artilerie pentru războinicii noștri. Vor fi mai multe arme cu rază lungă. Și cu siguranță va fi mai multă dreptate. Astăzi, principalul nostru mesaj către lume este: răul nu poate învinge. Și abia acum, doar în Ucraina, se poate menține această poziție morală principială. Dar împreună, toți împreună!

Mulțumesc fiecărui lider al țărilor partenere pentru întâlnirile noastre de astăzi! Vă mulțumesc pentru sprijinul clar din partea Uniunii Europene și a Parlamentului European. Vă mulțumim, Spania, pentru că ne-ați oferit astăzi tuturor oportunitatea de a consolida unitatea europeană. Unitatea este răspunsul. Vom face totul pentru a-l păstra!

O întâlnire semnificativă cu cancelarul federal Olaf Scholz. Germania lucrează la furnizarea Ucrainei cu un sistem Patriot suplimentar pentru lunile de iarnă. Sunt recunoscător pentru sprijinul Republicii Federale Germania în apărarea libertății și a poporului nostru. Este, de asemenea, o apărare a Europei și a valorilor noastre comune.”