MOL: Instiintarea pentru MILIOANE de Romani, ce se Intampla in Benzinarii

MOL Instiintarea MILIOANE Romani Intampla Benzinarii

MOL, unul dintre foarte marile lanturi de benzinarii care activeaza in Romania la ora actuala si care are foarte multe locatii in toata tara, a decis sa aduca in atentia oamenilor o noua campanie speciala de care pot profita foarte multe persoane, ea oferindu-ne posibilitatea de a castiga premii foarte interesante.

MOL explica mai jos faptul ca ofera un voucher de calatorie in valoare de 1.000 de EURO, sau unul dintre cele 100 de produse Fiskars, oricaror romani care sunt dornici sa profite de campanie, ei trebuind sa-si foloseasca cardurile GOLD, ale grupului de benzinarii, pentru a cumpara carburant de minim 300 de LEI lunar.

MOL: Instiintarea pentru MILIOANE de Romani, ce se Intampla in Benzinarii

Dupa cum puteti vedea si in informarea de mai jos, cei de la MOL Romania explica faptul ca toata campania este gandita pentru a fi foarte simpla, astfel ca oricine poate sa profite de promotie in ideea de a castiga oricare dintre premiile care sunt puse la dispozitia noastra, chiar daca numai pentru o perioada limitata de timp.

MOL Romania are si pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la aceasta campanie aflata acum in derulare, astfel ca oricine este interesat sa afle mai multe detalii, poate sa intre acolo pentru a vedea daca are posibilitatea de a profita de tot, atat timp cat campania inca mai este activa in Romania.

Ai mobilitate fără frontiere cu #MOLGroupCards! Până pe 30 noiembrie te așteaptă super avantaje la alimentările de minimum 300 litri/ lună (cumulat). Ai șansa să câștigi 1x voucher de călătorie în valoare de 1000 euro sau unul dintre cele 100 de produse Fiskars, perfecte de sezon. Explorează beneficiile noilor stații cu fiecare alimentare. Promoția este valabilă la tranzacțiile cu cardul GOLD, doar în stațiile #MOL.