Politia Romana: Anunt privind Controalele Politistilor in Traficul Rutier

Politia Romana Anunt Controalele Politistilor Traficul Rutier

Politia Romana le vorbeste in mod oficial romanilor despre importanta controalelor politistilor in traficul rutier din Romania, iar asta deoarece ele pot fi extrem de benefice in depistarea unor persoane care fac trafic cu diverse obiecte, sau substante, interzise, cum este cazul de mai jos.

Urmăriți postarea și puteți înțelege de ce sunt benefice controalele polițiștilor în trafic…

Într-o zi de duminică, lumea se relaxează, dar, în aceași zi de duminică, alte persoane pot avea altă activitate, ca de exemplu să fie reținute!

Polițiștii din Vâlcea au oprit în trafic un bărbat, iar, în timpul activității de verificare a documentelor, au observat două cutii în interiorul mașinii. Fiind întrebat despre ceea ce conțin, respectivul a demarat în trombă, dar să nu uităm că era acompaniat de fiul său, de 14 ani.

3 km mai târziu, și-a abandonat lângă o pădure autoturismul și cutiile, care conțineau 1.994 de folii (29.910 comprimate), cu substanță activă alprazolam, drog de risc.

Posibil din cauza asta a „rupt-o la fugă”. De fapt și pentru că avea o condamnare de 5 ani, pentru infracțiuni de trafic de stupefiante, pe teritoriul altui stat…posibil o să regrete mai târziu! Acum este în arest, deci va avea timp.

Seară liniștită tuturor! Ne auzim și mâine, cu alte materiale de interes!